Nyheder

February 15, 2024

Få den kraftfulde Blazewind Breastplate i WoW Classic Season of Discovery

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Blazewind Breastplate er en meget eftertragtet genstand i anden fase af WoW Classic Season of Discovery. Det er en brystpanser i læder, der giver en +23 Agility-modifikator, hvilket gør det til et af de stærkeste stykker udstyr til Agility-brugende, læder-bærende DPS-klasser såsom Hunters, Rogues og Feral Druids.

Få den kraftfulde Blazewind Breastplate i WoW Classic Season of Discovery

For at få Blazewind Breastplate i WoW Classic skal spillerne fuldføre missionen Jordens rystelser (også kendt som Broken Alliances for Horde-spillere). Denne mission kræver, at spillere besejrer flere magtfulde fjender i Badlands, inklusive en troldboss, hvalpe og to niveau 50 sorte drager. Det er en udfordrende mission, men med en stærk og vel gearet gruppe af spillere kan den gennemføres med koordination.

Efter at have gennemført Tremors of the Earth/Broken Alliances-questline, kan spillerne vælge én belønning. Blazewind Breastplate er en af ​​mulighederne sammen med Prismscale Hauberk (postpanser) og Warforged Chestplate (pladepanser). Prismscale Hauberk giver en +23 Spirit modifier, mens Warforged Chestplate giver et +24 boost til Strength.

I de fleste scenarier anbefaler vi at vælge Blazewind Breastplate. Mail/Spirit rustningen er for niche til de fleste klasser, undtagen Restoration Shamans. Warforged Chestplate er bedst egnet til Warrior- og Paladin-spillere, der har brug for mere styrke. Der er også en fjerde mulighed, Mindburst Medallion, men vi fraråder at vælge den, da der findes bedre halskæder andre steder i verden.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Anden halvdel af ALGS 2024-sæsonen: Et dybt dyk ind i esports-fænomenet
2024-06-02

Anden halvdel af ALGS 2024-sæsonen: Et dybt dyk ind i esports-fænomenet

Nyheder