Nyheder

February 14, 2024

Få den sjældne fluorescerende grønne Mechanostrider i WoW Classic

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Introduktion

I WoW Classics verden er sjældne monteringer meget eftertragtede og betragtes som et statussymbol. For nylig modtog mount-samlere spændende nyheder med bekræftelsen af, at det sjældneste mount i WoW-historien nu kan fås fra den endelige chef for Gnomeregan-raidet.

Få den sjældne fluorescerende grønne Mechanostrider i WoW Classic

Den Fluorescerende Grønne Mechanostrider

Fluorescent Green Mechanostrider er et unikt beslag, der skiller sig ud fra resten. Dens livlige grønne farvepalet adskiller den fra andre Gnome-beslag. Denne mount var oprindeligt ejet af en Gnome-spiller ved navn Narshe, som ved en fejl slettede den kort efter, at The Burning Crusade blev lanceret. Da Blizzard indså fejlen, tildelte Narshe et aldrig før set mount som erstatning.

Rejsen med den fluorescerende grønne Mechanostrider

I otte år var Narshe eneejer af Fluorescent Green Mechanostrider. Men i 2015 blev de angiveligt forbudt for at forsøge at sælge deres konto. Som et resultat forblev monteringen ubrugt og skjult i spilfilerne.

Bjergets tilbagevenden

Med Season of Discovery har Fluorescent Green Mechanostrider gjort comeback. Det kan nu opnås ved at besejre den sidste chef for Gnomeregan-raidet, Mekgineer Thermaplugg. Beslaget har fire procents chance for at falde, hvilket gør det til en sjælden og eftertragtet genstand.

Auktionshusets kontrovers

Oprindeligt faldt monteringen som en binde-på-udstyr-vare, hvilket førte til, at spillere solgte den på auktionshuset til høje priser. Blizzard rettede dog hurtigt op på dette ved at lave mount bind-on-pickup, hvilket sikrede, at kun de heldige få, der får det, kan beholde det.

Konklusion

Nu har enhver, der begiver sig ud i Gnomeregan, muligheden for at få den Fluorescent Green Mechanostrider og eje et stykke WoW-historie. Denne sjældne montering er et vidnesbyrd om dedikation og udholdenhed hos samlere i WoW Classic.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Anden halvdel af ALGS 2024-sæsonen: Et dybt dyk ind i esports-fænomenet
2024-06-02

Anden halvdel af ALGS 2024-sæsonen: Et dybt dyk ind i esports-fænomenet

Nyheder