Nyheder

February 13, 2024

Få Pain Suppression Rune i WoW Classic Season of Discovery

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter

World of Warcraft Classic Season of Discovery introducerede Skill Books og bragte snesevis af runer tilbage til at sprede sig over vanilje Azeroth. En af disse runer er smertedæmpningsrunen, som er særlig nyttig for healere til at holde deres partimedlemmer i live.

Få Pain Suppression Rune i WoW Classic Season of Discovery

Sådan får du den smertedæmpende rune

Følg disse trin for at opnå smertedæmpningsrunen i WoW Classic Season of Discovery's anden fase:

 1. Saml Graveyard Echoes: Før du går til Scarlet Monastery, skal du samle fire Graveyard Echoes fra forskellige steder. Disse ekkoer kan opnås ved at interagere med gravsten i følgende områder:
  • Sump af sorger
  • Theramore Isle i Dustwallow Marsh
  • Go'sheks Farm i Arathi Highlands
  • Scarlet Monastery (kirkegårdsfløjen)
 2. Gå ind i Scarlet Monastery - Library Wing: Når du har alle fire Graveyard Echoes, skal du begive dig ind i Scarlet Monastery - Library-forekomsten.
 3. Interager med statuerne: Inde i Scarlet Monastery - Library vil du støde på fire statuer, der svarer til de Graveyard Echoes, du har samlet. Interager med statuerne i følgende rækkefølge:
  1. Warrior - Swamp Echo (Swamp of Sorrows)
  2. Mage - Arathi Echo (Arathi Highlands)
  3. Paladin - Theramore Echo (Dustwallow Marsh)
  4. Præst - Graveyard Echo (Scarlet Monastery - Graveyard)
 4. Få hukommelsen om en leders forræderi: Efter at have interageret med statuerne, vil du modtage Mindet om en leders forræderi i dit inventar.
 5. Brug hukommelsen om en leders forræderi: Åbn din taske og højreklik på hukommelsen af ​​en leders forræderi for at få smertedæmpningsrunen.

Smertedæmpning Rune: Forklaret

Pain Suppression Rune er en Priest Rune, der kan indgraveres på alle bærbare støvler. Det er en øjeblikkelig besværgelse, der giver en kort reduktion på 40 procent i al skade taget af et venligt mål og øger modstanden mod Dispel-mekanikken i otte sekunder.

Denne Rune er et værdifuldt værktøj for healere, da den fungerer på samme måde som en Paladin-boble. Det giver healere mulighed for at skifte opmærksomhed til svage partimedlemmer, mens de bevarer aggro på tanken eller en anden spiller, hvilket sikrer, at alle forbliver helbredte og beskyttede.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
Om

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

The Epic Crossover: Brandon Sandersons Dragonsteel Enters the League of Legends Arena
2024-06-04

The Epic Crossover: Brandon Sandersons Dragonsteel Enters the League of Legends Arena

Nyheder