Nyheder

April 5, 2024

Fang al handlingen: Pokémon Europe International Championships (EUIC) 2024

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Pokémon Europe International Championships (EUIC) er klar til at blive et afgørende opgør i konkurrencesæsonen 2024, der sætter scenen for North America International Championships (NAIC) og verdensmesterskaberne. Med ikke kun ét, men alle fire franchisens konkurrencedygtige spil udstillet, er EUIC en Pokémon-entusiasts drøm og et komplekst skue for følgere. Her er hvad du behøver at vide:

Fang al handlingen: Pokémon Europe International Championships (EUIC) 2024

Nøgle takeaways:

  • Fire spil, ét sted: Kampene Pokémon TCG, VGC, Go og UNITE vil udfolde sig i ExCel London fra 5.-7. april.
  • Liveopdateringer og stilling: Vi sporer den bedste handling og resultater på tværs af alle spil live under hele begivenheden.
  • Unikke formater og tidsplaner: Hvert spil kan prale af sit eget konkurrenceskema og -format, fra schweiziske runder til dobbelt-elimineringsparenteser.

Fra 5. til 7. april bliver ExCel London i England en kampplads for Pokémon-trænere verden over, der konkurrerer i Pokémon TCG, VGC, Go og UNITE. Denne artikel tjener som din guide til hvirvelvinden af ​​aktiviteter, stillinger og højdepunkter, mens de sker live.

Tidsplanen og formatet: Et hurtigt overblik

Pokémon TCG og VGC sparkes i gang med schweiziske runder i løbet af de første to dage, kulminerende i en enkelt-elimineringsbracket for de otte bedste, hvilket fører til finalen på mesterskabssøndag.

Pokémon Go vælger et dobbelt-elimineringsbeslag for de første to dage. På den sidste dag kæmper de tre bedste i bedst af fem kampe om kronen.

Pokémon UNITE udmærker sig med et kompakt to-dages arrangement, der starter med et åbent bracket og gruppespillet efterfulgt af en top-otte bracket på dag to.

Live dækning og højdepunkter

Efterhånden som begivenheden udfolder sig, vil denne artikel være dit live-hub for opdateringer, resultater og spændende øjeblikke fra alle fire spil på EUIC. Vi vil også drysse højdepunkter fra tidligere runder ind for at sikre, at du ikke går glip af et slag af action.

Twitch Drops og mere

Ud over live-dækning kan fans, der ser begivenheden, se frem til Twitch Drops for hvert Pokémon-spil, der vises. Det er en perfekt blanding af engagerende konkurrence og belønninger til fællesskabet.

Afsluttende tanker

Pokémon EUIC er mere end bare en turnering; det er en fejring af konkurrenceånden og fællesskabet, der definerer Pokémon. Uanset om du er en die-hard fan eller en afslappet iagttager, tegner EUIC 2024 sig til at blive en uforglemmelig oplevelse. Hold dig opdateret for liveopdateringer, og vær med til at se Pokémon-historien undervejs.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Remembering Chris "Zuna" Buechter: A Trailblazer in Esports
2024-05-23

Remembering Chris "Zuna" Buechter: A Trailblazer in Esports

Nyheder