Nyheder

February 13, 2024

Fang Enamorus Incarnate Forme i Pokémon Go: Shiny Release Coming Soon!

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter

Introduktion

Når det kommer til at fange Pokémon i Pokémon Go, er der ikke noget bedre end at jage en skinnende form og tilføje den til din samling. Men ikke alle Pokémon i mobilspillet har en skinnende form, og du spekulerer måske på, om du kan fange en til Enamorus Incarnate Forme.

Fang Enamorus Incarnate Forme i Pokémon Go: Shiny Release Coming Soon!

Enamorus Incarnate Formes skinnende version

Enamorus Incarnate Forme skal dukke op under Carnival of Love-begivenheden i Pokémon Go. Den har dog ikke en tilgængelig Shiny-form under denne begivenhed. Spillere, der forsøger at udfordre det under de begrænsede Elite Raid-kampe, vil ikke have en chance for at fange en Shiny-version. Niantic, udvikleren af ​​Pokémon Go, tilbageholder typisk udgivelsen af ​​en Pokémons Shiny-form i et år eller to, nogle gange endda længere. Enamorus Incarnate Forme forventes at have en Shiny udgivelse i en fremtidig begivenhed.

Undtagelsen for Raid Pokémon

Mens de fleste Pokémons skal vente på, at deres Shiny-form bliver frigivet, har nogle specielle raid-Pokémons, som Hisuian Decidueye, haft en Shiny-udgivelse samme dag. Desværre var Enamorus Incarnate Forme ikke i stand til at komme uden om denne undtagelse. Det er sandsynligt, at Enamorus vil få sin Shiny-version udgivet, næste gang den dukker op i raids, specifikt i de standard femstjernede møder.

Fange Enamorus Incarnate Forme

Hvis du vil tilføje Enamorus, en kraftfuld Fairy-type glaskanon, til dit hold, er Carnival of Love-begivenheden tiden til at gøre det. Du har en begrænset tid til at fange det i Elite Raids. Men hvis du foretrækker at vente, indtil den bliver mere udbredt tilgængelig, bør den dukke op i femstjernede raids i Pokémon Go. I lighed med andre Elite Raid Pokémons som Regidrago og Regieleki, forventes Enamorus ikke at få sin Shiny-version frigivet under denne anden runde af raids. Det er sandsynligt, at den skinnende version af Enamorus vil blive udgivet sammen med en unik begivenhed i fremtiden.

Konklusion

Sammenfattende har Enamorus Incarnate Forme ikke en Shiny-version tilgængelig under Carnival of Love-begivenheden i Pokémon Go. Spillere bliver nødt til at vente på en fremtidig begivenhed for at fange dens skinnende form. Hvis du vil føje Enamorus til dit hold, skal du sørge for at deltage i Elite-raids under Carnival of Love-begivenheden eller vente på dets udgivelse i femstjernede raids.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
Om

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

The Epic Crossover: Brandon Sandersons Dragonsteel Enters the League of Legends Arena
2024-06-04

The Epic Crossover: Brandon Sandersons Dragonsteel Enters the League of Legends Arena

Nyheder