Nyheder

April 28, 2022

FIFA eWorld Cup 2022 eSports-væddemålsguide

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

En af de længe ventede eSports-begivenheder i år er FIFA eWorld Cup 2022, den mest prestigefyldte turnering i FIFA eSports-scenen. Ja, der er mange andre FIFA-turneringer at satse på, men de tiltrækker ikke den indflydelse, der følger med FIFA eWorld Cup. I denne artikel kan spillere finde ud af alt, hvad der er at vide om denne kommende turnering.

FIFA eWorld Cup 2022 eSports-væddemålsguide

Hvad er FIFA eWorld Cup?

FIFA eWorld Cup er den største eSport-turnering og den mest eftertragtede i FIFA eSport. Konkurrencen blev startet i 2004 som FIFA Interactive World Cup (FIWC), før den blev omdøbt til FIFA eWorld Cup. Turneringen er arrangeret af EA Sports i samarbejde med FIFA.

Desværre er fans blevet skuffede i de sidste to år, da både 2020 og 2021 FIFA eWorld Cup-turneringerne blev aflyst på grund af pandemien. Men nu hvor tingene er begyndt at køle af, og selv de almindelige sportsgrene bliver spillet, skulle FIFA eWorld Cup gøre comeback i 2022.

Hvornår er FIFA eWorld Cup?

Der er ingen officiel kommunikation fra arrangørerne eller eSports betting sider om, hvorvidt der bliver et FIFA eWorld Cup i år. Når det er sagt, er der heller ingen officielle datoer for, hvornår begivenheden finder sted. Arrangørerne, EA Sports og FIFA, vil sandsynligvis annoncere det snart for at supplere hypen omkring den planlagte FIFA World Cup-turnering i Qatar. Det vil være en fantastisk tid for spillere, da der vil være masser af muligheder for fodboldvæddemål.

FIFA eWorld Cup-væddemål

FIFA er blandt de mest populære eSports i sportsvæddemålslandskabet. Det er også det mest populære fodboldsimulatorspil, der overstråler Konamis Pro Evolution Soccer (PES). På væddemålsscenen er den en favorit ikke kun for FIFA-entusiaster. Fans af traditionelle fodboldvæddemål er også begyndt at gå i gang.

Interessant nok finder spillere, at FIFA-væddemål er langt meget bedre end væddemål på virtuel fodbold. Dette skyldes, at FIFA-videospillet har et menneskeligt præg. En anden grund til, at FIFA er populært, er grafikken og det realistiske gameplay. Dette er i modsætning til virtuel sport, som har kedelig grafik og gameplay. For det tredje er der masser af online betting muligheder i World Cup FIFA betting. Spillere kan satse på turneringens vinder, matchvinder, halvtids-/fuldtidsvinder, totaler (mål, kort, hjørnespark osv.), handicap osv. Sidst er live betting, også kendt som in-play betting, som giver spillerne mulighed for at satse på igangværende kampe

Bedste FIFA-hold at satse på

FIFA eSports-industrien har tiltrukket snesevis af FIFA eSport hold, der hver især ser på herligheden ved at løfte trofæet. Men ligesom i den virkelige fodbold, er der topbedømte hold og gennemsnitlige hold. Som spiller er der fokus på de hold med stor sandsynlighed for at vinde, holdene med A+ pro spillere. Så hvad vil være de bedste hold at satse på i FIFA eWorld Cup 2022?

Der er mange top FIFA eSports hold at satse på. De nuværende ranglister placerer det London-baserede outfit Fnatic øverst, efterfulgt af Tundra Esports, også baseret i London. Tredje på listen over bedste FIFA eSports-hold er compLexity Gaming, efterfulgt af Rogue, Team QLASH, Ninjas in Pyjamas, VfLWolfsburg, Vitality Ajax Amsterdam eSports og The Imperial.

Ovenstående hold er de bedste lige nu, men inden da kan der være transfers for at ryste lidt op. Derfor er det tilrådeligt at holde kontakten med den løbende udvikling.

FIFA eWorld Cup-væddemålstips

Ligesom traditionelle fodboldvæddemål kan spillere bruge et par tips til at øge deres chance for at vinde. Så hvad er nogle af de ressourcestærke tips i FIFA eWorld Cup-væddemål?

  • For det første er det vigtigt at følge hele turneringerne på topniveau, der spilles i opbygningen til eWorld Cup. Disse begivenheder giver spillere et glimt af FIFA-holdenes nuværende tilstand. Med denne information kan spillere være i stand til at måle hvert holds styrke mere præcist.
  • Det andet vigtige tip er at kritisk vurdere eSports-holdets evner og ikke det virkelige hold, som eSports-outfittet bruger. I FIFA eSports er det FIFA-pro-spillerens evner, der betyder mest.
  • Det er også en smart idé at gå på jagt efter online eSports betting bonusser. De bedste eSport betting sider flyder lukrative velkomstbonusser til de nye spillere. Der er også reload bonusser, cashback og andre kampagner.
  • Til sidst, tjek hvad webstederne med eSport-væddemålstips siger. Forudsigelser fra FIFA-spillere er måske ikke 100 %, men de kan hjælpe spillere med at træffe bedre beslutninger. At analysere odds er også grundlæggende.

Afslutter

Det er det, folkens, det ultimative FIFA eWorld Cup 2022 eSports betting guide. I betragtning af at de sidste to turneringer ikke er blevet afholdt, vil 2022 FIFA eWorld Cup være tilbage med et brag. Forvent en stor pulje af talent og sandsynligvis en større præmie. I mellemtiden er der flere igangværende og kommende FIFA-konkurrencer og turneringer at satse på, før FIFA eWorld Cup annonceres.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Mega Incineroar: En Game-Changer eller et konkurrencedygtigt flop?
2024-04-13

Mega Incineroar: En Game-Changer eller et konkurrencedygtigt flop?

Nyheder