Nyheder

June 30, 2022

Fnatic er stadig en fansfavorit inden for eSports-væddemål

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserAndreas NielsenLocaliser

Fnatic Still a FanFnatic er et af de bedste hold på online eSports-væddemålsscenen. Som en af de ældste eSports organisationer kan holdet prale af et godt ry i store eSports turneringer.

Fnatic er stadig en fansfavorit inden for eSports-væddemål

Om Fnatic

Til at begynde med er Fnatic en London-baseret eSports-organisation grundlagt for 17 år siden. Uden tvivl er eSports-holdet blandt de bedste i dag og er en favorit for mange eSport-væddemål entusiaster. Holdet har forblevet dominerende gennem årene og erobret nogle af de største og mest konkurrencedygtige eSports-turneringer.

Fnatic eSport aktive og inaktive divisioner

Fnatic har aktive lister i flere divisioner, inklusive Counter-Strike: Global Offensive, Dota 2, FIFA, Fortnite, Battle Royale, League of Legends, Rainbow Six Siege og Valorant.

Tidligere deltog holdet i flere andre divisioner, herunder Clash Royale, Heroes of the Storm, PUBG Mobile, ShootMania Storm og Smite, men vagterne blev opløst af den ene eller anden grund.

Online væddemål på Fnatic

Som nævnt ovenfor deltager Fnatic i flere divisioner. For spillere er det vigtigt at finde ud af, hvilke eSports holdet udmærker sig i. Dette skyldes, at ikke alle holdlister har det bedste talent. Et hold kan være gode til Counter-Strike: Global Offensive, men ikke i Valorant.

Fnatic har været dominerende i flere eSports divisioner, for eksempel League of Legends, Dota 2 og Counter-Strike: Global Offensive.

I League of Legends har holdet vundet adskillige titler, herunder LoL World Championship, EM World Championship, EM Global Challenge, M Global Challenge og ESL Major Series. Den nuværende Fnatics LoL-liste har nogle af de bedste talenter, selvom de ikke har været så succesfulde i de sidste par år.

En anden eSport, hvor Fnatic har været dominerende, er Dota 2. Holdet har vundet adskillige toptitler, herunder DH DreamHack, TI The International og MLG TKO Europe. Fnatic har for nylig fornyet sin Dota 2-liste med to nye spillere, Armel Paul "Armel" Tabios og Jaunuel "Jaunuel" Arcilla. Duoen er klar til at blive den næste store ting i de kommende Dota 2-turneringer, så Fnatic er et hold at se, når du satser på Dota 2.

Fnatic er også en kraft at regne med i Counter-Strike: Global Offensive. Holdet har haft et par gode tider ved turneringer, herunder ESL Pro League XIV. Men den største præstation af Fnatics Counter-Strike-hold er at vinde tre Global Offensive Majors. Alligevel er Fnatic stadig et godt hold at satse på i CS: GO-divisionen, så længe spillerne nøje følger med, hvem modstanderen er.

Er det værd at satse på Fnatic?

Selvom Fnatic ikke er så dominerende, som det var tidligere, vil det stadig være et godt hold at satse på. De fleste eSport-betting-sider vil dog helt sikkert være forsigtige med de odds, de giver det i de kommende turneringer, da det kan give nogle overraskelser, især med de nylige ombytninger på listen. 

Alt sagt og gjort, skal spillere bruge et par eSport-væddemålstips fra eksperter, før de sætter deres penge på et Fnatic-hold. I øjeblikket vil Fnatic sandsynligvis dominere i Dota 2-divisionen, så det er her, spillere kan få de vindende spilkuponer.

Seneste nyheder

Optimer dit VALORANT-gameplay med sjove trådkors
2023-11-26

Optimer dit VALORANT-gameplay med sjove trådkors

Nyheder