Nyheder

October 31, 2023

Forudindlæsning af MW3: Downloadstørrelse, tidlig adgang og mere

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Modern Warfare 3 udkommer om kun ti dage, og fans af Call of Duty-serien venter spændt på spillet. Men før den officielle lancering vil de, der har forudbestilt spillet, have mulighed for at få adgang til det sidste kapitel af den genstartede Modern Warfare-saga. Hvis du spekulerer på, hvornår du kan forudindlæse MW3, og hvad downloadstørrelsen vil være, så læs videre.

Forudindlæsning af MW3: Downloadstørrelse, tidlig adgang og mere

Forudindlæser MW3

Hvis du har tidlig adgang til kampagnen, kan du begynde at forudindlæse spillet fra kl. 10 PT den 1. november. Spillet låses op fireogtyve timer senere, kl. 10 PT den 2. november. Når du først er låst op, vil du være i stand til at fordybe dig i den grove historie, der foregår i Verdansk.

Download størrelse

Downloadstørrelsen af ​​Modern Warfare 3 varierer afhængigt af din platform. I gennemsnit skal du bruge omkring 150 GB lagerplads for at installere og spille spillet. Dette inkluderer selve kernespillet og Call of Duty HQ. Hvis du allerede har COD-hovedkvarteret, vil dine download- og installationskrav blive halveret. Det er vigtigt at bemærke, at downloadstørrelsen kan variere betydeligt mellem platforme og for opdateringer og patches.

Har du nok lagerplads?

Før du forudindlæser MW3, skal du sørge for, at du har nok lagerplads på din enhed. Med en downloadstørrelse på omkring 150 GB er det afgørende at sikre, at du har tilstrækkelig plads til rådighed.

Sådan får du tidlig adgang til MW3-kampagnen

For at få tidlig adgang til MW3-kampagnen skal du forudbestille en kopi af spillet. Dette kan nemt gøres gennem digitale butiksfacader på Xbox, PlayStation og pc-platforme. Når du har forudbestilt, kan du begynde at forudindlæse MW3 og være klar til at spille, når den låses op. Kampagnen forventes at blive en af ​​de mørkeste i Call of Duty-serien, med intense scener, der overgår den berygtede lufthavnsmission fra Modern Warfare 2.

Udnyt tidlig adgang

MW3-kampagnen har en varighed på cirka fem til seks timer, så du kan spille den igennem flere gange, før multiplayer-delen af ​​spillet lanceres globalt den 10. november. Under kampagnen kan du låse op for præstationer, samleobjekter og multiplayer-belønninger. Få mest muligt ud af din tidlige adgang og begynd at spille!

Husk at følge med på Esports.net for flere Call of Duty esports-nyheder.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Remembering Chris "Zuna" Buechter: A Trailblazer in Esports
2024-05-23

Remembering Chris "Zuna" Buechter: A Trailblazer in Esports

Nyheder