Nyheder

October 27, 2023

Gør dig klar til GranBlue Fantasy Versus Rising Beta

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

GranBlue Fantasy Versus Rising online-betaen er en mulighed for spillere til at teste de nye ændringer af karaktererne og gå forud for udgivelsesdatoen for Granblue Fantasy Versus Rising. Her er, hvad vi ved om betaen, og hvordan du kan få adgang til spillet tidligt gennem denne prøveversion.

Gør dig klar til GranBlue Fantasy Versus Rising Beta

Anden beta kommer til GranBlue Fantasy Versus Rising

GranBlue Fantasy Versus Rising nærmer sig sin udgivelsesdato i slutningen af ​​november. Spillere behøver dog ikke vente indtil da med at spille spillet. Den anden betaperiode starter snart, med mere ekspansive muligheder for at spille.

Den anden betaversion af GranBlue Fantasy Versus Rising finder sted fra den 9. til den 12. november. Denne gang vil betaen være bredere og endda inkludere krydsspil. Spillere kan teste spillet på PlayStation 4 og 5 samt på Steam. Der vil være 26 karakterer låst op, hvilket giver spillerne mulighed for at prøve en større del af rollebesætningen.

Udover onlinekampe vil spillere også have adgang til træningstilstand og minispil i Grand Bruise Legends. Denne sidste beta vil give en fantastisk mulighed for at blive fortrolig med karaktererne før den fulde udgivelse.

Første GranBlue Fantasy Versus Rising Online Beta

Den første GranBlue Fantasy Versus Rising online beta var en lukket beta, med forhåndsregistrering åbnet i juni på det officielle websted. Betaen fandt sted fra den 28. juli til den 30. juli, hvilket gav spillerne en chance for at prøve den nye titel.

Hvis du er interesseret i at se, hvordan spillet kan sammenlignes med gameplay på pro-niveau, har der allerede været turneringer med pro-spillere, der konkurrerer i den åbne beta-build. Disse turneringer giver et indblik i spillets balance for konkurrencedygtigt spil.

GranBlue Fantasy Versus Rising er meget ventet som en opfølgning på et af de bedste anime-kampspil. Med Arc System Works ved roret kan vi forvente endnu en fantastisk titel i serien.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Anden halvdel af ALGS 2024-sæsonen: Et dybt dyk ind i esports-fænomenet
2024-06-02

Anden halvdel af ALGS 2024-sæsonen: Et dybt dyk ind i esports-fænomenet

Nyheder