Nyheder

February 12, 2024

Gør dig klar til VCT Team Capsules i VALORANT 2024

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter

VCT-sæsonen er lige rundt om hjørnet, og med den kommer introduktionen af ​​Team Capsules i VALORANT. Disse kosmetik giver dig mulighed for at vise din støtte til dit foretrukne pro-hold i de internationale ligaer. Mens en officiel meddelelse endnu ikke er lavet, har lækager givet nogle indsigter i, hvad vi kan forvente af VCT 2024-kapslen.

Gør dig klar til VCT Team Capsules i VALORANT 2024

Udgivelses dato

Riot Games har ikke afsløret den officielle lanceringsdato for VCT Team Capsule i år. Men med VCT Americas og Pacific Kickoffs, der starter den 17. februar, er det sandsynligt, at kapslerne vil være tilgængelige i VALORANT samme dag, som sæsonen starter.

Indhold

Ifølge lækager vil VCT Team Capsule for 2024-sæsonen omfatte et team-tema skin til Classic-pistolen, en pistolkammerat, spillerkort og spray. Hvert af de 44 deltagende hold fra de fire internationale ligaer vil have deres egen Team Capsule, hvilket giver dig i alt 44 muligheder at vælge imellem.

Sådan får du kapslerne

Spillere vil være i stand til at købe holdkapslerne fra fanen Esports i spillet. Det er værd at bemærke, at 50 % af overskuddet fra hver Team Capsule vil gå direkte til det hold, den repræsenterer, hvilket giver yderligere støtte til de professionelle hold.

Klassiske huddetaljer

Det klassiske skin inkluderet i VCT Team Capsule vil indeholde tre niveauer og to opgraderinger. Specifikke detaljer om disse opgraderinger er dog ikke blevet offentliggjort endnu.

Pris

Prisen på VCT Team Capsules er ikke blevet bekræftet. Baseret på den tidligere VCT LOCK//IN 2023 Capsule, som var prissat til 5.440 VP, forventes det, at hver Team Capsule vil blive prissat mellem 3.000 og 3.500 VP.

Hold dig opdateret for flere lækager og officiel information om VCT Team Capsules, efterhånden som de bliver tilgængelige.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
Om

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

The Epic Crossover: Brandon Sandersons Dragonsteel Enters the League of Legends Arena
2024-06-04

The Epic Crossover: Brandon Sandersons Dragonsteel Enters the League of Legends Arena

Nyheder