Nyheder

October 28, 2023

Gaimin Gladiators triumferer over Team Liquid på The International 12

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserAndreas NielsenLocaliser

Kampen mellem Team Liquid og Gaimin Gladiators på The International 12 var meget ventet og set af mange. Team Liquid-fans håbede på en forløsningshistorie, men det var desværre ikke meningen.

Gaimin Gladiators triumferer over Team Liquid på The International 12

En torn i væskens side

Gaimin Gladiators har konsekvent vist sig at være en formidabel modstander for Team Liquid gennem hele året. Denne kamp var ingen undtagelse, da GG endnu en gang viste deres dominans. Deres sejr over Liquid vil uden tvivl sætte skub i deres motivation for den kommende sæson.

Spillets højdepunkter

I det første spil viste Team Liquid deres evner og modstandsdygtighed. På trods af, at Mickes Luna til at begynde med var bagud i drab, forblev Mickes Luna en styrke at regne med og sikrede den øverste farm gennem hele spillet. En afgørende kamp ved Dire Rosh pit vendte skuden til Liquids fordel, hvilket førte dem til en sejr i første kamp.

Gaimin Gladiators kom dog tilbage i det andet spil. Aces Lone Druid pick, kombineret med en Harpoon og Radiance bygget på bjørnen, viste sig at være for meget for Liquid at håndtere. Dette viste, hvorfor Gaimin Gladiators fortjente deres høje placeringer på TI 12.

Kamp tre var en desperat situation for Liquid, da Zais Centaur kæmpede mod Dyrachyos Weaver. Efter 20 minutter stod det klart, at spillet var stærkt til fordel for Gaimin Gladiators.

Ser frem til

Selvom det var en skuffende afslutning på året for Team Liquid, er de ikke et dårligt hold. Selvom det kan være en mulighed for at blande lister, er det vigtigt at anerkende deres konsekvente præstation gennem hele sæsonen. De har spillet usædvanligt godt, men mangler bare at være de bedste. Når næste sæson nærmer sig, vil Liquid have mulighed for at nulstille og komme stærkere tilbage.

Dette kan være enden på Team Liquids rejse på The International 12, men det er bestemt ikke enden på deres tilstedeværelse i Dota 2-scenen. Fans kan forvente at se mere fra dette talentfulde hold i fremtiden.

Seneste nyheder

Optimer dit VALORANT-gameplay med sjove trådkors
2023-11-26

Optimer dit VALORANT-gameplay med sjove trådkors

Nyheder