Nyheder

November 1, 2023

Honkai: Star Rail sponsorerer kinesiske hold på TI12, tilbyder Stellar Jade-belønninger

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Honkai: Star Rail, det anerkendte rumfantastiske RPG udviklet af HoYoverse, sponsorerede begge kinesiske hold til The International 2023 (TI12). Som en del af kampagnen kørte de en kampagne, der tilbyder "gratis" Stellar Jade til spillere baseret på, hvordan holdene placerede sig ved begivenheden.

Honkai: Star Rail sponsorerer kinesiske hold på TI12, tilbyder Stellar Jade-belønninger

Stellar Jade-belønninger

Baseret på kampagnen vil spillere modtage mellem 100 og 1000 Stellar Jade afhængigt af ydeevnen af ​​Azure Ray eller LGD Gaming. Det var ikke specificeret, om værdierne ville blive lagt sammen, hvis begge hold placerede sig inden for pointene.

LGD Gaming og Azure Ray sluttede henholdsvis 3. og 5., hvilket betyder, at Honkai: Star Rail skal udbetale mindst 600 og muligvis 1100 Stellar Jade til spillere.

Sponsoratoplysninger

Omfanget af begge holds aftaler med Honkai: Star Rail forbliver uoplyst, selvom brandingen af ​​Honkai: Star Rail var fremtrædende fremhævet på begge holds trøjer.

"LGD Gaming og Honkai: Star Rail har officielt indgået et samarbejde! Honkai: Star Rail vil sponsorere LGD Dota 2-divisionen for at konkurrere i TI 2023. Må denne rejse føre os mod stjernerne!" - læst en oversættelse af LGDs indlæg.

Uddeling af belønninger

Belønninger uddeles fra i dag til den 15. november kl. 6:00 og er tilgængelige via postsystemet i spillet.

Honkai: Star Rails unikke tilgang

Det er værd at bemærke, at det er ualmindeligt, at et mobilspil som Honkai: Star Rail sponsorerer esportshold. Spillet tilbyder ikke engang en PvP-tilstand og er rent ikke-konkurrerende PvE-sjov. Dette sponsorat stemmer dog overens med HoYoverses omdømme som en af ​​Kinas førende spiludviklere og giver mulighed for at promovere spillet ved en prestigefyldt esports-begivenhed. De langsigtede planer for Honkai: Star Rails esports-sponsorater er stadig uklare, men det vil helt sikkert udsætte dyhard Dota 2-fans for mobilspilgenren.

Nye samarbejder i Dota 2-scenen

Med ophøret af Dota Pro Circuit i det kommende år, kan tredjepartsturneringer blive mere udbredte i Dota 2 esports-domænet. Dette åbner mulighed for, at spil som Honkai: Star Rail og Genshin Impact, et andet spil udviklet af HoYoverse, ikke kun kan sponsorere hold, men også hele Dota 2-turneringer. Disse sponsorater kunne indikere det voksende overlap mellem afslappede spiltitler og e-sportssektoren.

Denne indflydelse demonstreres yderligere af entusiasmen for disse mobilspil i Dota 2-fællesskabet. Den professionelle spiller Wang "Ame" Chunyu viste et cosplay af Genshin Impacts karakter, Childe, tidligere på året, og en VALORANT-spiller mistede endda en kamp for at prioritere at spille Honkai: Star Rail.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Remembering Chris "Zuna" Buechter: A Trailblazer in Esports
2024-05-23

Remembering Chris "Zuna" Buechter: A Trailblazer in Esports

Nyheder