Nyheder

February 15, 2024

Introduktion til Nut, the Goddess of the Sky: SMITE 11.2 Patch-opdateringer og spændende ændringer

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Ankomsten af ​​SMITEs 11.2 Patch bringer spændende ændringer og opdateringer til spillet. Et af højdepunkterne er introduktionen af ​​Nut, the Goddess of the Sky, som en ny spilbar karakter. Nut, en jæger, forventes at dominere duobanen sammen med sin mand, Geb. Spillere kan se frem til at opleve hendes stærke evner og unikke spillestil.

Introduktion til Nut, the Goddess of the Sky: SMITE 11.2 Patch-opdateringer og spændende ændringer

Nuts evner

  • Passiv: Flux: Nut får en angrebshastighedsbuffer i fem sekunder, hver gang hun lander en evne, som kan stables op til 10 gange.
  • Evne 1: Konvergens: Nut forbedrer sine grundlæggende angreb og smider yderligere to skadelige projektiler ud, der passerer gennem fjender. Centerprojektilet giver Basic Attack-skade, mens de ydre giver Ability Damage.
  • Evne to: Crashing Comet: Nut bringer en stor komet ned til et sted, beskadiger fjender og rodfæster dem. Denne evne giver mulighed for at fælde og engagere fjender.
  • Evne tre: Warp: Nut sender sig selv i den retning, hun rejser, og frigiver målsøgende projektiler, der bremser fjenderne. Denne evne nulstiller konvergensens nedkøling.
  • Ultimativt: Skyfall: Nut bliver Crowd Control-immun og flyver op i himlen og beskadiger fjender nedenfor med et stort sort hul. Det sorte hul skaber en tyngdekraftsbølge, der trækker fjender ind i midten.

Andre ændringer og opdateringer

Ud over Nuts ankomst, inkluderer 11.2-patchen forskellige fejlrettelser, spiltilstandsbalancer og emne-buffs og nerfs. Spillere kan tjekke de fulde patch-noter på det officielle SMITE-websted.

Tag væk

SMITE 11.2-patchen introducerer Nut, the Goddess of the Sky, som en ny spilbar karakter. Med sine stærke evner og unikke spillestil er Nut klar til at dominere duobanen sammen med sin mand, Geb. Spillere kan udforske hendes evner og opleve de spændende ændringer og opdateringer i spillet. Tjek de fulde patch-noter på det officielle SMITE-websted og deltag i kampen som Nut, the Goddess of the Sky!

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Anden halvdel af ALGS 2024-sæsonen: Et dybt dyk ind i esports-fænomenet
2024-06-02

Anden halvdel af ALGS 2024-sæsonen: Et dybt dyk ind i esports-fænomenet

Nyheder