Nyheder

February 14, 2024

Kommende ændringer til Smolder i Patch 14.4: Balance og nydelse venter

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Introduktion

Smolder, mesteren introduceret i Patch 14.2, har vundet enorm popularitet. Men hans sejrsrate er i øjeblikket utilfredsstillende. Som svar implementerer Riot Games flere livskvalitetsændringer til Smolder i Patch 14.4.

Kommende ændringer til Smolder i Patch 14.4: Balance og nydelse venter

Forhåndsvisning af patch 14.4

Den 14. februar leverede Matt "Phroxzon" Leung-Harrison, den førende gameplaydesigner for League of Legends, en forhåndsvisning af de kommende ændringer til Smolder. Patchen vil omfatte nerver til Smolders W-evne i det tidlige spil og tweaks til hans Q-evne. Derudover vil Smolders ultimative modtage en buff, hvilket resulterer i en samlet balanceret patch for mesteren.

Ændringer i Smolders evner

Super Scorcher Breath (Q)

Smolders Q-evne, som er hans vigtigste kilde til skade gennem hele spillet, vil undergå ændringer. Ved 125 stakke vil evnen sende færre ildkugler ud, men de vil give mere skade. Ydermere, hvis målet dør, mens missilet stadig er i flyvning, vil Smolder modtage en stak.

Achooo! (W)

W-evnen, Achooo!, vil gennemgå de væsentligste ændringer. Dens nedkøling vil være længere i de tidlige niveauer, men kortere på maks. niveau. På samme måde vil dens skade blive reduceret i det tidlige spil, men øget i det sene spil.

Ultimativ evne

Smolders ultimative evne vil nu kaste, selvom mesteren dør under kastetiden. Denne ændring giver en betydelig buff, især i scenarier, der involverer magikere og snigmordere.

Aktuel gevinstrate

Lige nu klarer Smolder sig ikke godt som AD Carry med en vinderrate på under 50 procent på tværs af forskellige rækker, ifølge U.GG. AP Spear of Shojin-bygningen har dog opnået gevinstrater på over 60 procent. Riot Games overvåger Smolders præstation nøje og kan foretage yderligere justeringer.

Konklusion

Patch 14.4 til League of Legends er planlagt til at blive frigivet torsdag den 22. februar. Med de kommende ændringer af Smolders evner kan spillere forvente en mere afbalanceret og fornøjelig spiloplevelse.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Anden halvdel af ALGS 2024-sæsonen: Et dybt dyk ind i esports-fænomenet
2024-06-02

Anden halvdel af ALGS 2024-sæsonen: Et dybt dyk ind i esports-fænomenet

Nyheder