Nyheder

February 14, 2024

Lås op for Ashen Corsair-undersøgelsen og kræve skibets rigdomme

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

For at låse op for Ashen Corsair-undersøgelsen i Skull and Bones, skal du først nå infamy-rangen Buccaneer. Når du har opnået denne rang, bliver undersøgelser og rygter tilgængelige til at spore og løse. Gå til lageret i Saint-Anne og se efter en avis på disken. Tag den op for at starte Ashen Corsair-undersøgelsen.

Lås op for Ashen Corsair-undersøgelsen og kræve skibets rigdomme

Ashen Corsair-undersøgelsen er en række spor, som du skal følge for at fuldføre missionen. Hver ledetråd er dokumenteret på fanen Undersøgelser i menuen Viden. Efter at have modtaget et nyt spor, skal du altid tjekke fanen Undersøgelser for at afsløre det næste trin.

  1. Plyndre Guerande-bosættelsen: Dit første skridt er at plyndre Guerande-bosættelsen, der ligger lige syd for Saint-Anne. At fuldføre den første bølge af plyndringen vil give dig et nyt efterforskningsspor.
  2. Find beskeden i en flaske: Ifølge noterne skal du næste gang finde beskeden på en flaske i West Basin-regionen. Gå til Ile Michel-forposten i West Basin-regionen og søg efter flasken. Den kan gyde mellem de mindre øer syd for forposten eller lige foran forposten. Se efter et gyldent skær i havet.
  3. Jagt The Ashen Corsair: Beskeden i flasken afslører, at pirater planlægger et mytteri på The Ashen Corsair nær Three Brothers forpost. Sejl tæt på forposten og The Ashen Corsair vil gyde nær øerne. Angreb Ashen Corsair, og gå ombord på den, når den har dårligt helbred. Saml så meget sølv, du kan, og læs den sidste note i undersøgelsesfanen for at fuldføre opgaven.

Husk, Ashen Corsair-undersøgelsen er en del af Skull and Bones Premium-udgaven og er muligvis ikke tilgængelig med det samme. Lås op for efterforskningen ved at nå infamy rang af Buccaneer og følg sporene for at gøre krav på skibets rigdomme.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Anden halvdel af ALGS 2024-sæsonen: Et dybt dyk ind i esports-fænomenet
2024-06-02

Anden halvdel af ALGS 2024-sæsonen: Et dybt dyk ind i esports-fænomenet

Nyheder