Nyheder

February 12, 2024

Lås op for brøndblokke og opgrader din base i Enshrouded

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Introduktion

Enshrouded tilbyder mere end blot kamp og overlevelse. Du kan også forbedre din base og gøre den så hyggelig som muligt ved at opgradere blokkene, herunder opgradering fra Rough Wood til Well Blocks.

Lås op for brøndblokke og opgrader din base i Enshrouded

Oplåsning af brøndblokke

For at forbedre din bases hovedbygning skal du låse op for flere stofblokke. Well Blocks er et af de materialer, du kan låse op. For at låse op for brøndblokke skal du fuldføre en opgave givet af tømreren. Opgaven er passende navngivet 'Brøndblokke' og kræver, at du henter blokkene fra dybden af ​​en brønd.

Fuldførelse af Quest

For at fuldføre missionen skal du gå til Elixir Well tættest på Shell Burrow. Kortets markør vil guide dig til placeringen af ​​brøndblokkene. Glid ned og kør mod nord for at nå øen, hvor blokkene er placeret. Du behøver ikke at besejre Fell Monstrosity for at finde Brøndblokkene. Når du når øen, skal du gå til hulen til venstre, og du vil finde blokkene i en kiste.

Fremstilling af brøndblokke

Når du har gennemført questen, låser du opskriften på Well Blocks op. For at lave en brøndblok skal du bruge 10 sandsten og fem shroudvæske. Disse ingredienser er forholdsvis nemme at samle, så sørg for at fylde op med dem. Brøndblokke er en af ​​de sidste typer blokke, som du kan låse op, sammen med knogleblokke og forvitrede stenblokke.

Konklusion

Ved at låse op for Well Blocks-opskriften i Enshrouded kan du forbedre din base og gøre den mere hyggelig. Ved at fuldføre missionen og samle de nødvendige ingredienser, kan du lave brøndblokke og opgradere din base for at skabe et behageligt opholdsrum. Så gå i gang med søgen, saml materialerne og forbedr din Enshrouded-oplevelse!

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Anden halvdel af ALGS 2024-sæsonen: Et dybt dyk ind i esports-fænomenet
2024-06-02

Anden halvdel af ALGS 2024-sæsonen: Et dybt dyk ind i esports-fænomenet

Nyheder