Nyheder

February 13, 2024

Lås op for infamy Secrets i Skull and Bones

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Skull and Bones, det meget ventede spil, er officielt lanceret den 13. februar, og giver spillerne mulighed for at fortsætte deres rejse eller starte forfra. En af nøglemekanikken i spillet er Infamy, som spiller en afgørende rolle i spillerens progression. I denne artikel vil vi udforske, hvad Infamy er, hvordan det virker, og de forskellige Infamy-rækker i Skull and Bones.

Lås op for infamy Secrets i Skull and Bones

Hvad er infamy i kranium og knogler?

Infamy in Skull and Bones svarer til erfaringspoint i andre spil. Det repræsenterer dit spillerniveau og er et mål for din berømmelse som pirat. Din Infamy Rank er synlig for andre spillere, så de kan måle dit ekspertiseniveau.

Når du klatrer i Infamy-rækkerne, får du adgang til mere udfordrende missioner og formidable chefer. Leverandører vil være mere villige til at sælge til dig, og et bredere udvalg af skibe, opgraderinger, udstyr og varer vil blive tilgængelige. Derudover vil det at nå visse Infamy-niveauer låse op for eksklusive specialtegninger. Hver gang du opnår et nyt Infamy-niveau, vil du også modtage mystiske genstande med posten fra en anonym donor.

Infamy rangerer i kranium og knogler

Skull and Bones har i øjeblikket 10 Infamy-rækker, der hver repræsenterer et forskelligt niveau af berygtethed. Disse rækker, opført fra mindst til mest berygtede, er:

  • Udstødt
  • Slyngel
  • Rover
  • Freebooter
  • Buccaneer
  • Brigand
  • Marauder
  • Corsair
  • Skærende
  • Kingpin

Det er værd at bemærke, at Ubisoft kan introducere yderligere rækker i fremtiden, hvis spillet vinder popularitet.

Sådan hæver du din infamy-rangering

For at øge din Infamy Rank i Skull and Bones er der flere tilgange, du kan tage. For det første vil fremskridt gennem hovedkampagnen naturligvis bidrage til din Infamy Rank. Derudover kan du påtage dig begivenheder og kontrakter, der findes i forskellige regioner. Disse sidemissioner giver muligheder for at tjene erfaring og opbygge din Infamy.

Det er dog afgørende at være forsigtig og undgå at påtage sig kontrakter eller begivenheder, der overstiger din nuværende rang til infamy. At engagere sig i missioner ud over dine evner kan føre til katastrofale konsekvenser. Gradvist opbygning af din oplevelse ved at påtage sig missioner i overensstemmelse med din Infamy Rank er den sikreste og mest effektive måde at hæve din rang på.

For dem, der deltog i Skull and Bones open beta, blev fremskridtet stoppet på Brigand-niveau på grund af en Infamy-cap. Men med spillets fulde lancering kan spillere nu fortsætte deres rejse og erobre havene igen.

Som konklusion er Infamy et vigtigt aspekt af Skull and Bones, der bestemmer dit spillerniveau og låser op for forskellige belønninger og udfordringer. Ved at gå strategisk videre gennem Infamy-rækkerne og påtage sig passende missioner, kan spillere nå toppen af ​​piratberømthed.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Anden halvdel af ALGS 2024-sæsonen: Et dybt dyk ind i esports-fænomenet
2024-06-02

Anden halvdel af ALGS 2024-sæsonen: Et dybt dyk ind i esports-fænomenet

Nyheder