Nyheder

February 13, 2024

Lås op for Pain Suppression Rune: Find Silver Hand Training Hammer i WoW Classic

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Introduktion

Silver Hand Training Hammer er en vigtig opgave for Priest-spillere i World of Warcraft Classic Season of Discovery fase to. Denne genstand kan give dig et fingerpeg, der i sidste ende fører til en af ​​din klasses bedste runer.

Lås op for Pain Suppression Rune: Find Silver Hand Training Hammer i WoW Classic

At finde den sølvfarvede håndtræningshammer

For at finde Silver Hand Training Hammer i World of Warcraft Classic Season of Discovery, skal du besøge flere Scarlet Monastery Wings. Denne genstand kan plyndres ved at dræbe mobs både i og uden for Scarlet Monastery fangehullerne. Selvom den er kendt for at falde mest fra Scarlet Magicians, kan den falde fra enhver af Scarlet skraldespandene i området. Det ser dog ikke ud til at falde fra chefer.

Betydningen af ​​Silver Hand Training Hammer

Silver Hand Training Hammer er et fingerpeg i jagten på at finde smertedæmpningsrunen for præster i World of Warcraft Classic Season of Discovery. Denne Rune kræver, at spillere besøger fire forskellige kirkegårde for at samle Graveyard Echoes. Teksten til Silver Hand Training Hammer viser dig til en grav på Theramore Island. Ved siden af ​​placeringen på Theramore Island skal du også besøge Arathi Highlands, Swamp of Sorrows og Scarlet Monastery – Graveyard. Når du har alle fire Graveyard Echoes, skal du vende tilbage til Scarlet Monastery for at hente din belønning.

Anbefalinger

Hvis du planlægger at gå i gang med at finde Pain Suppression Rune, er det tilrådeligt at vente, indtil du er tættere på niveau 40. Denne søgekæde kræver flere besøg i Scarlet Monastery fangehullerne og rejser til højniveauzoner. Ved at vente, indtil du er tættere på niveau 40, vil du være bedre rustet til at håndtere de udfordringer, der ligger forude.

Konklusion

Silver Hand Training Hammer er en vigtig genstand for Priest-spillere i World of Warcraft Classic Season of Discovery. Ved at finde denne genstand låser du op for et spor, der fører til smertedæmpningsrunen. Husk at besøge Scarlet Monastery Wings og besejr mobs for at øge dine chancer for at få Silver Hand Training Hammer. Held og lykke på din søgen!

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Anden halvdel af ALGS 2024-sæsonen: Et dybt dyk ind i esports-fænomenet
2024-06-02

Anden halvdel af ALGS 2024-sæsonen: Et dybt dyk ind i esports-fænomenet

Nyheder