Nyheder

February 13, 2024

Lås op for Snow Leopard Pet i Skull and Bones: En eftertragtet følgesvend til dine eventyr

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Introduktion

Hvis du er fan af Skull and Bones, vil du blive glad for at vide, at du kan have en trofast kæledyrskammerat ved din side, mens du udforsker Det Indiske Ocean. Mens de fleste spil tilbyder en papegøje på skulderen, tager Ubisoft tilpasning til næste niveau ved at tilbyde flere unikke kæledyrsmuligheder.

Lås op for Snow Leopard Pet i Skull and Bones: En eftertragtet følgesvend til dine eventyr

Sneleopardens kæledyr

Et af de mest eftertragtede kæledyr i Skull and Bones er Snow Leopard. Denne søde og nuttede ledsager er ikke nem at anskaffe, men den er bestemt besværet værd.

Sådan låses Snow Leopard op

Den eneste kendte måde at låse Snow Leopard op i Skull and Bones er ved at tjene den som et Twitch Drop under spillets åbne betafase. For at gøre dette skal du have din Twitch-konto og Ubisoft Connect-konti forbundet. Derefter skal du se en time af en partner-streamer, der spiller Skull and Bones, såsom BehavingBeardly. Når du har fuldført dette, kan du gå til dit Twitch Drops-lager og gøre krav på Snow Leopard.

Udrustning af Snow Leopard

Når du har opnået Snow Leopard, kan du udstyre den til dit skib i Skull and Bones. Du skal blot starte spillet op, åbne muligheden for at sejle og klikke på 'Administrer skib'. Derfra skal du navigere til 'Ship Cosmetics' og vælge 'Pet'. Du bør se Snow Leopard på listen over tilgængelige kæledyr, og du kan nu udstyre den til at ledsage dig på dine eventyr.

Tilgængelighed

Hvis du ikke har opfyldt kravene for at låse Snow Leopard op under den åbne beta-test, er den desværre ikke tilgængelig i øjeblikket. Der er dog stadig håb om, at Ubisoft kan bringe det tilbage som en belønning i fremtiden. Det er også muligt, at de kan frigive det som enten gratis DLC eller et betalt kosmetik. Hold øje med eventuelle opdateringer fra Ubisoft.

Konklusion

Snow Leopard-kæledyret er en meget eftertragtet følgesvend i Skull and Bones. Selvom det kan være udfordrende at erhverve sig, er glæden ved at have dette yndige væsen ved din side, mens du sejler det Indiske Ocean, besværet værd. Hvis du er fan af spillet, skal du sørge for at holde dig opdateret om alle muligheder for at låse Snow Leopard op og forbedre din spiloplevelse.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Anden halvdel af ALGS 2024-sæsonen: Et dybt dyk ind i esports-fænomenet
2024-06-02

Anden halvdel af ALGS 2024-sæsonen: Et dybt dyk ind i esports-fænomenet

Nyheder