Nyheder

February 15, 2024

Låser op for Reindrix: The Icy Mount i Palworld

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Introduktion

I Palworld er der forskellige fede mounts, som spillere kan låse op, og en af ​​dem er den iskolde Reindrix. Denne Pal har et frostigt udseende og kan være særligt udfordrende at finde, da den kun vandrer rundt på to specifikke steder.

Låser op for Reindrix: The Icy Mount i Palworld

At finde Reindrix

Hvis du kæmper i varme omgivelser eller har brug for en ven, der er dygtig til at tømme og køle, er Reindrix den perfekte ledsager for dig. Her er de steder, hvor du kan finde Reindrix:

  • Tower of the Free Pal Alliance: Dette lille iskolde område i midten af ​​kortet er et ideelt sted at søge efter Reindrix. Det er nemt hurtigt at tjekke og har et par Fast Travel-punkter i nærheden, hvilket øger dine chancer for at gyde ved siden af ​​et.
  • Icy Weasel Hill: Beliggende lidt nordvest for Tower of the Free Pal Alliance-området er dette sted et andet sted, hvor Reindrix kan findes.

Reindrix's færdigheder

Reindrix besidder følgende færdigheder:

  • Element: Is
  • Partner Skill: Cool Body (Kan rides og holder rytteren kølig i varme omgivelser)
  • Arbejdsegnethed: Tømmerniveau to og Køleniveau to
  • Potentielle dråber: Isorgel, Reindrix-vildt, horn og læder
  • Sult: 7/10
  • Bio: "Dens gennemsigtige cerulean gevirer gløder med kulden af ​​det absolutte nulpunkt. Enhver, der rører ved dem med deres bare hænder, bliver øjeblikkeligt frosset over og slået i stykker."

Selvom Reindrix måske ikke er den bedste Pal inden for dets specialiserede områder, er det stadig et nyttigt monteringssæt og har solide arbejdsegenskaber. Det overgår de fleste gennemsnitlige venner, du vil støde på.

Fange Reindrix

At fange Reindrix kan være ret udfordrende, så det anbefales at bruge en anstændigt avanceret Pal Sphere såsom en Hyper Sphere eller en Giga Sphere for at øge dine chancer for succes. En Giga Sphere er tilstrækkelig, så det er tilrådeligt at gemme dine bedre kugler til hårdere venner.

For at fange Reindrix er det bedst at sænke dets helbred ved at bruge angreb og derefter fange det med en Giga Sphere. Brug af en almindelig Pal Sphere vil resultere i dårlige chancer, normalt omkring to procent, selv med lavt helbred. Derfor anbefales det at svække Reindrix, indtil den næsten er besejret og derefter hurtigt fange den med en Giga Sphere. De fleste Reindrix stødte på er mellem niveau 20 og niveau 30, hvilket gør dem moderat hårde, men ikke alt for svære at fange.

Konklusion

Selvom Reindrix måske ikke er en af ​​de bedste mounts i Palworld, er den stadig en vigtig tilføjelse til din Paldeck. Fokuser på at få Pals som Fenglope og Pyrin til dit jordbeslag, og Pals som Jetragon eller Frostallion til dit flyvende mount. Oplåsning af Reindrix er en afgørende opgave at fuldføre, da den fungerer som en hjælpsom ven i din base.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Anden halvdel af ALGS 2024-sæsonen: Et dybt dyk ind i esports-fænomenet
2024-06-02

Anden halvdel af ALGS 2024-sæsonen: Et dybt dyk ind i esports-fænomenet

Nyheder