Nyheder

February 15, 2024

Låsning af Forged Camo til Holger 556: Overvind udfordringer og valg af det rigtige tilbehør

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Det kan nogle gange være en udfordrende rejse at låse op for camos i Modern Warfare 3. Processen med at låse Forged Camo op til Holger 556 kan for eksempel være forvirrende på grund af uklare forklaringer.

Låsning af Forged Camo til Holger 556: Overvind udfordringer og valg af det rigtige tilbehør

Tilknytningspuslespillet

En af grundene til, at oplåsning af Forged Camo til Holger 556 er som at løse et puslespil, er, fordi der er flere vedhæftede filer i spillet, der passer til beskrivelsen af, at man har brug for 25 drab med en Non-Drill Charge underrel. Det ser dog ikke ud til, at der er nogen fremskridtsopdateringer, da du samler drab op med Holger 556. Dette kan være frustrerende, da det kræver at teste alle vedhæftede filer i dit arsenal for at finde dem, der virker.

Hvad er en ikke-boret ladningsundertønde?

I MW3 refererer en Non-Drill Charge til ikke-eksplosive redskaber. Men hvis du forsøger at låse op for Forged Camo til Holger 556, ser det ud til, at kravet om 25 drab med en Non-Drill Charge underrel er fejlbehæftet. For at fuldføre denne udfordring skal du bruge specifikke vedhæftede filer.

Sådan låser du den smedede Camo op til Holger 556

For at overvinde denne forhindring og låse op for Forged Camo til Holger 556, har du to muligheder. Du kan bruge SPW 40MM HE granatkasteren eller Corvus Masterkey-haglgeværet understreg. Det er vigtigt at bemærke, at Corvus Masterkey-haglgeværtilbehøret måske ikke er det mest kraftfulde våben, og du kan finde på at blive skudt ned af stærkere våben, når du prøver at komme tæt nok på til at bruge det. Derudover har Corvus begrænset ammunition. Det kan dog være gavnligt at spille Hardcore-tilstande, da fjender vil have begrænset ammunition til deres haglgeværer og mindre mængder af sundhed, hvilket giver dig en bedre chance for at få undergravningsdrab med Corvus eller SPW 40MM HE granatkasteren.

Valg af det rigtige tilbehør

Da jeg begyndte at komme videre gennem missionen, brugte jeg først granatkasteren, men skiftede senere til Corvus Masterkey-haglgeværet på grund af ammunitionsproblemet med granatkasteren. Til at begynde med troede jeg, at jeg skulle bruge vedhæftede filer, der ikke var sprængstoffer, men det ser ud til, at der er en fejl, der forhindrer spillere i at komme videre, medmindre de bruger de to vedhæftede filer, der er nævnt ovenfor. Nogle spillere har rapporteret, at haglgeværet ikke virkede for dem, så hvis du støder på det samme problem, anbefales det at holde sig til granatkasteren.

Det kan være en udfordrende og nogle gange frustrerende oplevelse at låse op for camos i Modern Warfare 3. Men ved at følge tipsene og bruge de anbefalede tilbehør, kan du overvinde forhindringerne og låse op for Forged Camo til Holger 556. Held og lykke!

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Anden halvdel af ALGS 2024-sæsonen: Et dybt dyk ind i esports-fænomenet
2024-06-02

Anden halvdel af ALGS 2024-sæsonen: Et dybt dyk ind i esports-fænomenet

Nyheder