Nyheder

February 13, 2024

League of Legends Patch 14.4: Spændende buffs til Champions og udgivelsesdato afsløret

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter

2024-sæsonen af ​​League of Legends er godt inde i sin anden måned på live-serverne. Riot Games fokuserer på mestre, der kunne bruge lidt hjælp i deres respektive roller. Riot Phroxzon, den førende gameplay-designer for League, har givet spillerne en forhåndsvisning af den kommende Patch 14.4.

League of Legends Patch 14.4: Spændende buffs til Champions og udgivelsesdato afsløret

Buffs til Champions

Patch 14.4 bringer en velkomst overflod af buffs til mestre, der ikke har fået opmærksomhed i nogen tid. Disse buffs sigter mod at øge deres levedygtighed på alle niveauer af spillet.

  • Jayce, Renekton og Volibear vil modtage buffs, hvilket åbner op for flere muligheder for topbane-metaen. Især Volibear vil gennemgå en massiv overhaling af næsten alle sine evner.
  • Ahri og Kai'Sa, medlemmer af K/DA, vil også modtage buffs. Begge mestre har oplevet uventede fald i deres sejrsrater med starten af ​​den nye sæson.
  • Thresh, Lulu og Soraka, som har kæmpet med de seneste emneændringer, vil også modtage buffs. Disse mestre har historisk set været stærke på forskellige niveauer af spillet.

Test og frigivelse

Ændringerne vil være tilgængelige til test på PBE'en inden for de næste par dage. Udviklingsteamet vil afsløre yderligere detaljer og begrundelse bag buffs. Ændringerne, muligvis ændret i forhold til patch-forhåndsvisningen, vil blive frigivet officielt den 22. februar med patch 14.4.

Hold øje med disse buffs og se, hvordan de påvirker spillet!

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
Om

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

The Epic Crossover: Brandon Sandersons Dragonsteel Enters the League of Legends Arena
2024-06-04

The Epic Crossover: Brandon Sandersons Dragonsteel Enters the League of Legends Arena

Nyheder