Nyheder

March 3, 2022

LoL 2022 verdensmesterskabsbyer afsløret

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Fans af League of Legends eSport-væddemål blev behandlet med nogle gode nyheder om, hvor det næste League of Legends verdensmesterskab i 2022 vil blive afholdt. Nyheden blev afsløret ved et uheld af Riot i Chase Center i San Francisco under en session lige før en NBA-kamp mellem Raptors og Warriors.

LoL 2022 verdensmesterskabsbyer afsløret

LoL World Championships 2022, en multicity-sag

Nyheden om de fire byer kom fra en video, der først dukkede op på YouTube den 20. november omkring kl. 17:00 CT. Selvom det blev gjort privat næsten med det samme, var alle detaljerne derude.

Ifølge Riot vil det næste League of Legends verdensmesterskab blive afholdt i flere lande. Handlingen starter i Mexico City ved Liga Latinoamerica. Dernæst vil handlingen skifte til New York på Hulu Theatre i Madison Square Garden og Toronto i Scotiabank Arena, hvor henholdsvis kvartfinalen og semifinalen afholdes. Kulminationen af 2022 League of Legends verdensmesterskab vil derefter gå til San Francisco i Chase Center.

LoL World Championships 2022 væddemål

Ligesom det nyligt afsluttede LoL-verdensmesterskab i 2021, vil næste års begivenhed også være online eSportsvæddemålssider med League of Legends-markeder. Forvent, at bookmakere dækker al handlingen lige fra turneringens første kamp til finalen. Når det er sagt, bør fans af LoL begynde at sætte sig ind i nogle eSport betting tips på forhånd.

Under begivenheden vil de bedste hold i spillet kæmpe om ære. Nogle af de bedste hold at satse på i det kommende LoL Championship inkluderer FunPlus Phoenix, T1, Damwon KIA, G2 Esports, Invictus Gaming, Royal Never Give Up, PSG Talon og Edward Gaming Internationals.

LoL 2022 Worlds forventes at blive større og bedre end de sidste begivenheder. Dette er både på eSport-scenen såvel som væddemål. I næste års begivenhed vil fans være til stede på spillestederne, nu hvor Covid-19 langsomt er ved at blive dæmpet, og tingene vender tilbage til normaliteten. Husk, at i dette års netop afsluttede arrangement blev kampene spillet i tomme arenaer.

Tingene vil også blive varmet op på betting-scenen nu, hvor eSports-væddemål er vokset eksponentielt, hvilket tiltrækker topbookmakere, der ønsker en del af eSports-væddemålsmarkedsandelen.

2021 League of Legends VM

2021 League of Legends verdensmesterskab var tidligere planlagt til at være vært i Shenzhen. Men på grund af virkningerne af pandemien blev begivenheden flyttet til Reykjavik. Det fandt sted fra 5. oktober til 6. november. Toogtyve elitehold fra 11 regioner kæmpede om ære. Til overraskelse for mange spillere, der havde satset på vinderen, før begivenheden startede, tog Edward Gaming (EDG) kronen med at udligne DWG KIA i en ophedet finale.

Det er det for nu. Alt, hvad eSports-væddere kan gøre nu, er nøje at følge de forskellige holds form for at være bedre positioneret til at satse klogt, når 2022 League of Legends verdensmesterskab starter.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Remembering Chris "Zuna" Buechter: A Trailblazer in Esports
2024-05-23

Remembering Chris "Zuna" Buechter: A Trailblazer in Esports

Nyheder