Nyheder

November 6, 2023

LoL Worlds Pick'em 2023: Crystal Ball-forudsigelser, Pick'em-format, Leaderboard og belønninger

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

LoL Worlds Pick'em er tilbage i 2023, og den kommer med et twist på grund af det nyeste Worlds-format. I denne artikel vil vi dække alt fra Crystal Ball-forudsigelser til turneringsbelønninger.

LoL Worlds Pick'em 2023: Crystal Ball-forudsigelser, Pick'em-format, Leaderboard og belønninger

Krystalkugle forudsigelser

Riot Games bringer krystalkuglen tilbage til Worlds 2023. Denne funktion giver dig mulighed for at forudsige turneringens fremtid og optjene ekstra point og belønninger. Krystalkuglen er opdelt i tre sektioner:

  1. Handl nu: Du kan lave dine forudsigelser til 20 Worlds-relaterede spørgsmål fra den 4. oktober. Krystalkuglen låser kl. 9:15 CEST den 10. oktober, så sørg for at foretage dine valg inden da.
  2. Forsegl din skæbne: Lås dine valg inden vinduet lukker. At stole på The Coin vil ikke redde glip af Crystal Ball-muligheder.
  3. Høst belønningen: Efter verdensfinalen den 19. november kan du se, hvordan du scorede og tjene belønninger baseret på din præstation i krystalkuglen.

Vælg format

Pick'em for Worlds 2023 vil blive udført i tre faser: Play-In, Swiss og Knockout. Hver fase har sit eget sæt forudsigelser og pointsystem.

Play-In Stage

Play-In Stage starter den 10. oktober og byder på otte hold opdelt i to grupper. De to bedste hold fra hver gruppe går videre til den schweiziske scene. For Play-In-forudsigelserne skal du gætte, hvilke to hold der går videre til næste fase.

schweiziske scene

Swiss Stage finder sted fra 19. oktober til 29. oktober og omfatter de to vindende hold fra Play-In Stage og 14 andre hold. I denne fase skal du forudsige, hvilke otte hold der går videre til Knockout-fasen. Du kan også optjene yderligere point ved korrekt at vælge et hold, der går 3-0.

Knockout Stage

Når den schweiziske etape er færdig, og de otte bedste hold er afgjort, kan du komme med forudsigelser for kampene i Knockout-fasen. Hvert korrekt valg under kvartfinalerne giver 10 point, mens korrekte valg under semifinalerne giver 15 point hver. At udvælge vinderen af ​​verdensfinalen vil give dig hele 20 point.

Worlds Pick'em Leaderboard

Hvis du er god nok til dine Pick'em-forudsigelser, kan du blive vist blandt de 100 bedste spillere på den globale rangliste. Du kan også oprette dit eget leaderboard og spille Pick'em med dine venner. Leaderboardet giver dig mulighed for at overvåge dine fremskridt og se, hvor mange potentielle perfekte valg, der er tilbage.

Turneringsbelønninger

Sammenlignet med tidligere år kommer 2023 Pick'em med et større udvalg af belønninger for både deltagelse og præstation. Spillere kan kvalificere sig til belønninger baseret på det højeste niveau i de to separate kategorier: Pick'em (traditionel) og Crystal Ball. Belønningerne er ikke kumulative og vil blive tildelt baseret på det højeste niveau nået i hver respektive kategori.

Deltagelsesbelønninger inkluderer emotes og Worlds 2023-kapsler. Præstationsbaserede Tier-belønninger spænder fra begivenhedstokens og kapsler til mesterskind og emotes.

Konklusion

LoL Worlds Pick'em 2023 er en spændende mulighed for at teste din forudsigelige dygtighed og optjene belønninger. Lav dine forudsigelser i krystalkuglen, deltag i Pick'em-stadierne, og sigt mod toppen af ​​ranglisten. Held og lykke!

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Remembering Chris "Zuna" Buechter: A Trailblazer in Esports
2024-05-23

Remembering Chris "Zuna" Buechter: A Trailblazer in Esports

Nyheder