Nyheder

February 15, 2024

Maksimer dit gameplay i Pokémon Go Tour: Sinnoh med diamant eller perle

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Introduktion

Med Pokémon Go Tour: Sinnoh, der dominerer arrangementet frem til slutningen af ​​februar, giver Niantic spillerne et tidligt valg om at låse fast versionseksklusive bonusser baseret på Diamond og Pearl. Denne beslutning kommer til at påvirke dit gameplay direkte, så du vil gerne træffe den rigtige.

Maksimer dit gameplay i Pokémon Go Tour: Sinnoh med diamant eller perle

Go Tour 2024: Road to Sinnoh Special Research

Tilgængelig fra 15. til 25. februar, Pokémon Go Tour 2024: Road to Sinnoh Special Research vil tilbyde belønninger til alle spillere som en del af Go Tour: Sinnoh-fejringen. Afhængigt af om du vælger Diamond- eller Pearl-stien, vil dit gameplay under Go Tour: Sinnoh – Global variere meget, når det kommer til at få mest muligt ud af Dialga og Palkia.

Global begivenhed

Alle spillere har adgang til Go Tour 2024: Road to Sinnoh Special Research fra 15. til 25. februar, som falder sammen med hele spilletid for Go Tour: Sinnoh and the Road to Sinnoh mini-begivenheden mellem de to versioner. På trods af det vil det vigtigste indhold først træde i kraft Go Tour: Sinnoh – Global den 24. og 25. februar.

Under den globale begivenhed, afhængigt af om du vælger Diamond- eller Pearl-versionen, vil du få en anden garanti for dine Dialga- og Palkia-raids, samt en boostet varighed for de nye Adventure Effects, der blev tilføjet for at falde sammen med debuten af ​​Origin Forme Dialga eller Origin Forme Palkia.

Diamant eller perle?

Der er ikke noget rigtigt eller forkert svar, når det kommer til at vælge mellem Diamond- eller Pearl-versionerne. Belønningerne og bonusserne for hver er som følger:

 • Eksklusive diamanter:
  • Dialga fanget under Go Tour: Sinnoh kender med garanti Roar of Time
  • Adventure Effect-varigheden for Roar of Time fordobles
  • Dialga Candy tilgængelig i særlige forskningsbelønninger
 • Pearl Eksklusivt:
  • Palkia fanget under Go Tour: Sinnoh kender med garanti Spacial Rend
  • Adventure Effect-varigheden for Spacial Rend fordobles
  • Palkia Candy tilgængelig i særlige forskningsbelønninger

Du vil have de normale Special Research-opgaver og -belønninger for at følge disse bonusser, som er det eneste versionseksklusive indhold i Go Tour i år.

Konklusion

Vælg klogt mellem Diamond- og Pearl-versionerne for at maksimere din spiloplevelse under Pokémon Go Tour: Sinnoh. Overvej de eksklusive bonusser og belønninger, som hver version tilbyder, og tag den beslutning, der passer til din spillestil og dine mål. Nyd eventyret!

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Anden halvdel af ALGS 2024-sæsonen: Et dybt dyk ind i esports-fænomenet
2024-06-02

Anden halvdel af ALGS 2024-sæsonen: Et dybt dyk ind i esports-fænomenet

Nyheder