Nyheder

February 12, 2024

Maksimering af kamp og produktivitet: De bedste passive færdigheder i Palworld

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter

Når du fanger venner i Palworld, får du ikke kun ledsagere til at hjælpe dig med din base og i kampe, men du får også adgang til deres passive færdigheder. Disse passive færdigheder kan give en stor fordel i kamp eller tilbyde ekstra fordele, mens din Pal arbejder på din base.

Maksimering af kamp og produktivitet: De bedste passive færdigheder i Palworld

Sådan fungerer passive færdigheder

Hver Pal, du med succes fanger, kommer med deres egne passive færdigheder. Disse passive færdigheder kan variere fra positive til negative, men det anbefales at fokusere på de positive. Der er over 60 passive færdigheder i Palworld, så det er nemt at fare vild i alle mulighederne. Heldigvis kan et system af niveauer hjælpe dig med at afgøre, hvilke der er bedre. Niveauerne spænder fra -3, hvilket svarer til meget negative passive færdigheder, til +3, hvilket betegner de bedste passive færdigheder i Palworld.

Indvirkningen af ​​passive færdigheder

Det er vigtigt at overveje en Pals passive færdighed, fordi det kan have indflydelse på både kamp og bygning. Passive færdigheder kan stables, hvilket yderligere forbedrer deres effekter. Det er dog vigtigt at bemærke, at passive færdigheder kan have både bonusser og negative virkninger.

Bedste passive færdigheder til kamp og arbejde

Når det kommer til kamp, ​​er der flere iøjnefaldende passive færdigheder. Vanguard og Stronghold Strategist er spiller-boost passive færdigheder, der påvirker kamp. Vanguard giver 10 % buff til at angribe, mens Stronghold Strategist giver 10 % buff til forsvar. Disse færdigheder kan endda stables. Musclehead er en anden stærk passiv færdighed til kamp, ​​der giver en 30% stigning i angreb, men et 50% fald i arbejdshastighed.

Ferocious og Burly Body er lige stærke passive færdigheder, der giver en stigning på 20 % i henholdsvis angreb og forsvar. Disse færdigheder er mærket som Tier +2. Derudover er der adskillige typebaserede skadesstigninger, passive færdigheder, der giver en stigning på 20 % i skader for specifikke elementer.

Den bedste passive færdighed til kamp er Legend, som er en niveau +3-færdighed. Legend giver en stigning på 20 % i angreb, en stigning på 20 % i forsvar og en stigning på 15 % i bevægelseshastighed. Den er utrolig alsidig og tilbyder høje tal, hvilket gør den til det oplagte valg for den bedste kamppassive færdighed.

Når det kommer til at arbejde på din base, er der også nogle bemærkelsesværdige passive færdigheder. Diet Lover hjælper med at mindske sult, hvilket kan påvirke produktiviteten. Swift giver en 30 % stigning i bevægelseshastigheden, mens Workaholic sænker faldet i fornuft med 15 %, så dine venner kan arbejde længere, før de hviler. Logging Foreman og Mining Foreman er passive færdigheder, der øger henholdsvis logning og minedriftseffektivitet. Den bedste passive færdighed til arbejde er Artisan, som giver en 50% stigning i arbejdshastigheden.

Opdræt og tips

Du kan videregive Passive Skills via avl, så det er klogt at vælge Pals med nyttige Passive Skills. Hvis du finder en Pal med en meget positiv færdighed, ville det være en fordel at forsøge at avle denne Pal for positive resultater.

Det er vigtigt at bemærke, at Palworld er i tidlig adgang, så indholdet i spillet kan ændres. Hold øje med opdateringer til denne artikel.

Som konklusion kan de bedste passive færdigheder i Palworld i høj grad forbedre dine kampevner og forbedre produktiviteten på din base. Overvej dine venners passive færdigheder nøje og avl strategisk for at maksimere deres potentiale. Held og lykke!

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
Om

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

The Epic Crossover: Brandon Sandersons Dragonsteel Enters the League of Legends Arena
2024-06-04

The Epic Crossover: Brandon Sandersons Dragonsteel Enters the League of Legends Arena

Nyheder