Nyheder

February 14, 2024

Mestre den blå lotus opium handel med kranium og knogler

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Blue Lotus Opium er en værdifuld vare i spillet Skull and Bones, der tilbyder både økonomisk gevinst og Infamy. Hvis du ønsker at begynde at drage fordel af denne handel, er her, hvad du behøver at vide.

Mestre den blå lotus opium handel med kranium og knogler

Få Blue Lotus Opium

For at få Blue Lotus Opium i Skull and Bones, skal du lave det selv. Først skal du låse laboratoriet ved roret op i Telok Penjarah. Dette kan gøres ved at nå en vis Infamy-rangering og fuldføre en del af Spurlocks hovedopgave. Når den er låst op, kan du erhverve Poppy fra Supply Network.

Udarbejdelse af Blue Lotus Opium

Når du har fået Poppy, så tag den med til laboratoriet i Smuggler's Hideout i Telok Penjarah. Forsyn arbejderne med valmuen, og for et mindre gebyr vil de lave Blue Lotus Opium. Hver batch tager 15 sekunder at lave.

Brug af Blue Lotus Opium

Blue Lotus Opium kan sælges gennem Ordreregistret for styk af otte. Aktiver en ordre på Blue Lotus Opium i ordreregistret og aflever hele forsendelsen til køberen. Vær forberedt på at forsvare dine varer mod useriøse skibe, der kan forsøge at stjæle dem.

Husk, at handelen med Blue Lotus Opium i Skull and Bones kan være lukrativ, men det er også forbundet med risici. Planlæg din strategi klogt og høst frugterne.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Anden halvdel af ALGS 2024-sæsonen: Et dybt dyk ind i esports-fænomenet
2024-06-02

Anden halvdel af ALGS 2024-sæsonen: Et dybt dyk ind i esports-fænomenet

Nyheder