Nyheder

February 12, 2024

Mestre kunsten at jage og ruge æg i Palworld

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Hvis du ønsker at booste din samling af Pals i Palworld, er indsamling og rugeæg en glimrende måde at gøre det på. Det kan dog være en udfordring at finde disse æg. I denne guide giver vi dig al den information, du har brug for for at lokalisere og udruge æg i Palworld.

Mestre kunsten at jage og ruge æg i Palworld

Typer af æg

I Palworld er der flere typer æg, som du kan finde:

  • Almindelige Æg
  • Mørke æg
  • Drageæg
  • Rocky æg
  • Elektriske æg
  • brændende æg
  • Frosne æg
  • Grønne æg
  • Fugtige æg

Hver type æg har sine egne unikke egenskaber og mulige Pals, der kan udklækkes fra dem.

Hvor finder man æg

Æg kan findes forskellige steder i Palworld, med over 100 identificeret indtil videre. Udseendet af æg på disse steder er dog tilfældigt og roterer, hvilket gør det svært at forudsige, hvor hver type æg vil blive fundet. Nogle førsteklasses steder at søge efter æg omfatter kanterne af klipper og toppen af ​​store sten. Hvis du ikke støder på et æg, er der en chance for, at du i stedet finder en Lifmunk Effigy eller en kiste.

Den type æg, du finder, afhænger også af det biom, du udforsker. For eksempel er der større sandsynlighed for, at du finder grønne æg i bambuslunden, brændende æg i ørkenerne eller vulkanen og frosne æg i sneklædte områder.

Rugeæg

For at udruge æg i Palworld skal du bruge en rugemaskine. Når du har nået niveau syv, kan du låse en inkubator op fra det syvende niveau i teknologifanen. For at bygge inkubatoren skal du bruge 10 Paldium Fragmenter, fem Cloth, 30 Stone og to Old Civilization Parts. Når du har en rugemaskine, vil en timer i den virkelige verden angive, hvor længe du skal vente på, at ægget klækker.

Avlsvenner

En anden måde at erhverve æg på i Palworld er gennem avl af Pals. For at låse op for evnen til at avle, skal du nå niveau 19 og låse op for den blandede gård i teknologitræet. At bygge den blandede gård kræver 100 træ, 20 sten og 50 fibre.

Konklusion

Nu hvor du har al den information, du har brug for om Palworld-æg, og hvor du kan finde dem, kan du begynde at samle og udruge æg for at udvide din samling af Pals. God jagt!

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Anden halvdel af ALGS 2024-sæsonen: Et dybt dyk ind i esports-fænomenet
2024-06-02

Anden halvdel af ALGS 2024-sæsonen: Et dybt dyk ind i esports-fænomenet

Nyheder