Nyheder

February 15, 2024

Monopoly GO Golden Blitz Event: Tjen mærkatsæt og udfyld albums

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Introduktion

Golden Blitz Monopoly GO-begivenheder er den perfekte mulighed for at tjene nye klistermærkesæt og udfylde albums. Den næste Golden Blitz-begivenhed i Monopoly GO finder sted fra den 15. februar kl. 22.00 CT til den 16. februar kl. 04.00 CT.

Monopoly GO Golden Blitz Event: Tjen mærkatsæt og udfyld albums

Hvad kan man forvente

Denne Golden Blitz-begivenhed vil indeholde Making a Splash og Pooch Perfect-klistermærker. Det var også det første Monopoly Origins album Golden Blitz-begivenhed.

Monopol GO Golden Blitz-skema

I Monopol GO!, Golden Blitz-begivenheder har ikke en fast tidsplan. De bliver mere almindelige, efterhånden som albummets slutdato nærmer sig, hvilket giver spillerne en bedre chance for at færdiggøre deres samling. Det anbefales at holde notifikationer slået til for Monopoly GO! på din enhed for at modtage opdateringer, når Golden Blitz er live.

Næste Golden Blitz Event

Den næste Golden Blitz-begivenhed i Monopoly GO forventes at være engang i februar. Den nøjagtige startdato kendes endnu ikke, men det er vigtigt at holde sig opdateret ved at bogmærke denne artikel.

Hvad er Golden Blitz i Monopoly GO!?

Golden Blitz er en midlertidig begivenhed i Monopoly GO, der giver spillere mulighed for at udveksle et par guldklistermærker. Disse klistermærker er foruddefineret af spiludviklerne for hver begivenhed. Hændelsen varer normalt op til 24 timer eller lidt længere. Spillere har fleksibiliteten til at bytte disse guldklistermærker med et hvilket som helst andet klistermærke i spillet.

Sådan får du guldklistermærker

Gold Stickers kan fås tilfældigt fra enhver Sticker Pack i Monopoly GO!. Chancerne for at få et guldklistermærke øges med pakkens stjerner. Bliv ved med at åbne pakker og deltage i turneringer og hovedbegivenheder for at øge dine chancer for at få et Gold Sticker.

Handel under Golden Blitz

Det anbefales at bytte dine ekstra Gold Stickers under Golden Blitz-begivenheder. Disse klistermærker er i høj efterspørgsel, og begivenheden forekommer ikke ofte. Udnyt muligheden for at bytte for klistermærker, du har brug for, da der ikke er nogen garanti for, at de vil blive vist i fremtidige begivenheder.

Tidligere Golden Blitz-begivenheder

Siden udgivelsen af ​​det første album fra 2024, Monopoly Origins, har der ikke været andre Golden Blitz-begivenheder i Monopoly GO. Følg med for opdateringer om fremtidige begivenheder.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Anden halvdel af ALGS 2024-sæsonen: Et dybt dyk ind i esports-fænomenet
2024-06-02

Anden halvdel af ALGS 2024-sæsonen: Et dybt dyk ind i esports-fænomenet

Nyheder