Nyheder

March 17, 2022

Nyt træningsværktøj frigivet til Valorant

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Fans af esports betting sider vil ofte spille de spil, som de satser på. Ved at gøre det kan de bedre forstå, hvad de skal kigge efter i en potentiel mester. Et godt eksempel på dette er det gratis førstepersonsskydespil Valorant. Siden, EsportRanker, indeholder masser af information om denne titel, såvel som andre esports-titler. Siden det blev udgivet af Riot Games i 2019, er Valorant blevet omfavnet af online esports betting-fællesskabet.

Nyt træningsværktøj frigivet til Valorant

Konceptet for Valorant var inspireret af CS: GO. Derfor deler de to taktiske skytter mange ligheder. Dette inkluderer de typer professionelle hold, der deltager i high-stakes turneringer. Valorant Champions Tour (VCT) er en relativt ny konkurrence. Det er planen, at det skal foregå årligt og består af tre forskellige niveauer. Regionerne bestemmer, hvem der skal komme ind i Masters. Der er flere etaper til Masters, og kun de allerbedste spillere vil kvalificere sig til Champions-niveauet.

I 2021 blev finalen afholdt af Berlin den 12. december. Holdet Gambit Esports blev knebent besejret af Acend. Dette gjorde dem til verdens første Valorant esport-mestre. Da VCT er så nyt, kan det virke svært for Valorant betting fans at forudsige potentielle vindere. Men hvis spillere tager sig tid til at undersøge de bedste hold, vil denne opgave være meget lettere.

Genoplev ikoniske øjeblikke

Den bedste måde at analysere pro-spillere på er ved at se deres mest mindeværdige kampe. Dette er blevet lettere af Aim Lab, den officielle træningspartner for VCT. Den kan downloades fra Steam. Med Aim Lab kan spillere øve deres Valorant-færdigheder og tjekke deres spillestatistikker.

Syv nye opgaver er for nylig blevet frigivet. De er baseret på ikoniske øjeblikke fra den sidste Valorant Champions Tour i 2021. Amatørspillere får at se, hvor godt de klarer sig sammenlignet med de professionelle. Disse opgaver hjælper også folk, når det kommer til Valorant-væddemål online. De viser, hvilke mestre der har chancen for at klare sig godt i næste års turnering. Derfor kan Aim Lab-brugere muligvis bedre forudsige, hvem de skal satse på.

Et nyt perspektiv

Esport-væddemål og tilskuere er meget forskellige fra faktisk deltagelse. Det er let at undervurdere det store pres, som professionelle spillere er under. Den nye udgivelse på Aim Lab giver den brede offentlighed et nyt perspektiv ved at sætte dem i mestrenes sko. Der er valgt syv særligt pulserende øjeblikke. Der er også en eksklusiv rytmebaseret opgave tilgængelig. Den bruger den officielle hymne fra VCT, "Die For You" af Grabbitz.

Den største appel ved den nye udgivelse for fans af e-sportsvæddemål er, at den vil introducere dem til nogle af de stærkeste konkurrenter derude. De kan træde ind i spilleren Lakais sko under deres 1v2-kobling på Ascent. På Icebox-kortet lykkes det Hiko at bekæmpe tre fjender med succes. Dette kort er også her, TenZ viste deres fejlfri teknik til at nedkæmpe fjender. I et andet Aim Lab-øjeblik sender Asuna hurtigt fem rivaler på Bind-kortet. Der er også et episk 1v4-øjeblik fra Derke at opleve. Pro-spillerne Heat og Deffo præsterer begge vovede bedrifter under Ace-kampe.

Alle disse øjeblikke tilsammen vil lære online betting aficionados, hvad de skal kigge efter i en mester. I Valorant er det ikke kun den samlede score, der betyder noget. At nå det uventede på en tempofyldt og spændende måde er også vigtigt.

En ny slags hasardspiller

Fremkomsten af e-sport har ændret væddemålsindustrien på en række måder. En ny generation af spillere er blevet skabt. Disse mennesker vil have været unge nok til at spille videospil i en tidlig alder. De har derfor et værdifuldt niveau af ekspertise, som vil hjælpe med at guide dem til at foretage en vindende indsats. Nogle gange kan esports-væddemålstips fås af erfaring.

Det er almindeligt for traditionelle sportsspillere blot at se kampe. Det giver dem en idé om, hvilke spillere de skal holde øje med. Mediet for videospil er dog mere unikt. Praktisk talt alle kan spille Valoran. Selvom de ikke er særlig dygtige, giver oplevelsen dem stadig indsigt i pro-spillere. Forhåbentlig vil dette give dem en fordel, når det kommer til at lave et væddemål.

Hvor nyttig er den nye udgivelse?

Hvis spillere forsøger at analysere fordele og ulemper ved at satse på en bestemt spiller, så vil den nye udgivelse fra Aim Lab have en begrænset mængde anvendelighed. Dette skyldes, at det kun viser glimt af deres færdigheder. I stedet er det bedre for spillere at se en hel kamp. Dette vil hjælpe dem med at få et meget mere detaljeret overblik over hver enkelt mester.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Mega Incineroar: En Game-Changer eller et konkurrencedygtigt flop?
2024-04-13

Mega Incineroar: En Game-Changer eller et konkurrencedygtigt flop?

Nyheder