Nyheder

February 13, 2024

Omarbejdning af Delibird's Present: Forvandles til en Support Pokémon

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Delibird, maskot for Delibird Presents-butikkerne i Paldea-regionen, har vundet popularitet i Pokémon Scarlet og Violet. På trods af sin søde og generøse natur mangler Delibird dog levedygtighed på slagmarken. Med svag statistik og uønskede evner er Delibirds signaturtræk, Present, dens største ulempe.

Omarbejdning af Delibird's Present: Forvandles til en Support Pokémon

Problemet med nutid

Present er et RNG-baseret træk, der enten kan helbrede eller beskadige målet. I en kamp, ​​hvor målet er at slå modstandere ud, er det kontraproduktivt at bruge et træk, der potentielt kan helbrede dem. Derudover er Presents basisstyrke også afhængig af RNG, med den største chance for at have en lav basisstyrke på 40. Dette gør Present til et ineffektivt træk generelt.

Potentialet ved en omarbejdning

Interessant nok deler Delibird evnen til at helbrede eller behandle skade med Pollen Puff, et træk, der er yderst effektivt i konkurrencespil. I modsætning til Present healer Pollen Puff altid allierede og skader modstandere med en grundstyrke på 90. Dette omarbejdelsesforslag fra AndyLaVGC på X (tidligere Twitter) foreslår, at Delibird's Present skal fungere på samme måde som Pollen Puff.

Forvandler Delibird til en Support Pokémon

Hvis Present blev omarbejdet for at helbrede allierede, kunne Delibird blive en værdifuld støtte-Pokémon. Kombineret med andre bevægelser som Icy Wind, Tailwind, Fake Out og Haze kunne Delibird udmærke sig ved at støtte sit hold i stedet for at være en offensiv kraft. Dens dårlige defensive statistik ville dog stadig begrænse dets potentiale. Delibird kunne finde en plads på et sne-team med Aurora Veil eller potentielt drage fordel af en udvikling og brugen af ​​Eviolite.

Logikken bag omarbejdet

Den foreslåede omarbejdning af Nuværende stemmer overens med konceptet om at give gode gaver til allierede og mindre ønskværdige gaver til fjender. Denne logik burde have været implementeret, da dobbeltkampe blev introduceret i Gen III. Desværre er Delibird stadig belastet med et underordnet signaturtræk, uønskede evner og svag statistik. Det er håbet, at Delibird vil modtage buffs i fremtiden for at forbedre dens levedygtighed og anvendelighed.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Anden halvdel af ALGS 2024-sæsonen: Et dybt dyk ind i esports-fænomenet
2024-06-02

Anden halvdel af ALGS 2024-sæsonen: Et dybt dyk ind i esports-fænomenet

Nyheder