Nyheder

February 14, 2024

Oplev hemmelighederne bag Pokémon Scarlet and Violet DLC

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Pokémon Scarlet og Violet DLC introducerede os til Blueberry Academy i Unova, hvor BB Elite Four holder til. Blandt disse elitestuderende er der forbindelser til tidligere karakterer og et potentielt link til Legends: Arceus.

Oplev hemmelighederne bag Pokémon Scarlet and Violet DLC

BB Elite Four

BB Elite Four på Blueberry Academy består af fire nye DLC-karakterer: Crispin, Amarys, Drayton og Lacey. Disse elever er de stærkeste i akademiet, bortset fra Kieran, den regerende mester.

Forbindelser til tidligere karakterer

Mens DLC-karaktererne er nye i franchisen, har nogle af dem bånd til karakterer fra tidligere spil. For eksempel er Drayton barnebarn af Gen V's Gym Leader, Drayden, hvilket fremgår af deres lignende navne og fælles præference for Dragon Pokémon.

Lacey, på den anden side, har to forbindelser, der måske ikke umiddelbart er tydelige. Dialog i DLC bekræfter, at Lacey er datter af Clay, en af ​​Unova Gym Leaders, og de har begge Excadrill som deres es-Pokémon.

Forbindelse til Legends: Arceus

Laceys forbindelse til Clay forbinder hende også med en karakter i Legends: Arceus ved navn Lian. Selvom det ikke er udtrykkeligt angivet, antyder ligheden mellem Clay og Lian et muligt fjernt relativ forhold. Deres lignende frisurer og hatte kan ikke blot være tilfældigt. Denne forbindelse indebærer, at Lian kunne være stamfader til både Clay og Lacey.

Hvis dette er sandt, ville Lacey være en efterkommer af Perleklanen, som Lian tilhørte, mens hun tog sig af den ædle Kleavor. Interessant nok kan Laceys perle-pink cardigan og hår have været et subtilt hint om hendes forbindelse til Pearl Clan and Legends: Arceus.

Perrins forbindelse

Perrin, en anden karakter fra Scarlet and Violet DLC, har også en forbindelse til Legends: Arceus. Perrin ligner meget Adaman, lederen af ​​Diamond Clan. Deres tydelige hårfarve og øjne er slående ens, som påpeget af spillere, da Perrin først blev afsløret i en trailer til DLC.

Fremtidige forbindelser

Forbindelserne mellem Lacey og Perrin til Legends: Arceus tyder på, at vi kan se flere karakterer med hemmelige bånd til spillet, efterhånden som franchisen fortsætter med at udvide. Hold øje med fremtidige opdateringer og DLC-udgivelser!

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Anden halvdel af ALGS 2024-sæsonen: Et dybt dyk ind i esports-fænomenet
2024-06-02

Anden halvdel af ALGS 2024-sæsonen: Et dybt dyk ind i esports-fænomenet

Nyheder