Nyheder

November 7, 2023

Oplev spændingen ved MW3 Zombies: Operation Deadbolt i Urzikstan

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Modern Warfare 3 introducerer en spændende ny Zombie-tilstand kaldet 'Operation Deadbolt'. Denne åbne verden, holdbaserede, spiller-vs-miljø-epos finder sted i Urzikstan og tilbyder en unik ekstraktionsskydeoplevelse. Spillere skal udføre opgaver, udrydde de udøde mareridt og med succes udvinde fra kortet. Det er en omfattende Zombies-oplevelse, der inkluderer splinterny mekanik, friske måder at spille på og en række spændende funktioner.

Oplev spændingen ved MW3 Zombies: Operation Deadbolt i Urzikstan

Unikke funktioner

MW3 Zombies giver spillere mulighed for at skabe loadouts med en blanding af smuglergods og spillerejede våben, der ligner DMZ. Spillere kan også vælge operatører og bruge genstande, der overføres fra spil til spil, såsom frynsegoder, power-ups, feltopgraderinger, tasker og andet udstyr. Derudover er der unikke feltopgraderinger, der låses op, når spillerne stiger i niveau, inklusive Energy Mine, Frenzied Guard, Healing Aura, Frost Blast, Aether Shroud og Tesla Storm.

Anskaffelser og skemaer

To nye elementer i MW3 Zombies er 'Acquisitions' og 'Skematics'. Spillere kan samle disse genstande op, mens de raider gennem COD Zombies og bruge dem til at lave specielle genstande, der opgraderer Pack-a-Punched våben, hvilket gør dem mere kraftfulde. De specielle emner hedder Aetherium og Aether Tools.

Perk-a-Colas

MW3 Zombies bringer den populære 'Perk-a-Colas' tilbage fra Call of Duty: Black Ops. Disse Perk-a-Colas giver forskellige fordele til spillere og forbedrer deres gameplay. Listen over Perk-a-Colas i MW3 Zombies inkluderer Deadshot Daquiri, Death Perception, Elemental Pop, Jugger-Nog, PHD Flopper, Quick Revive, Speed ​​Cola, Stamin-Up og Tombstone Soda.

Ammunition Mods

I lighed med tidligere COD Zombies-spil har MW3 Zombies en række ammunitionsmods, der giver elementære opgraderinger, når spillere dræber de udøde i Urzikstan.

Gameplay og mål

I MW3 Zombies er kernemålet at fuldføre opgaver, missioner, 'Tiers' og 'Acts', mens spillerne udforsker den åbne verden i Urzikstan under Zombie-apokalypsen. Verden er opdelt i regioner med varierende intensitet og trusselsniveau. Spillere har friheden til at udforske og vælge deres egen vej, men de skal være forsigtige med at undgå at blive bidt af de udøde.

Held og lykke i dine zombiebekæmpelsesbestræbelser!

Besøg Esports.net for flere Call of Duty-nyheder.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Remembering Chris "Zuna" Buechter: A Trailblazer in Esports
2024-05-23

Remembering Chris "Zuna" Buechter: A Trailblazer in Esports

Nyheder