Nyheder

February 15, 2024

Optimer din samling af guldmærker i Granblue Fantasy: Relink

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Hvis du ønsker at samle Gold Dalia Badges og billetter i Granblue Fantasy: Relink, er her den bedste måde at gøre det på.

Optimer din samling af guldmærker i Granblue Fantasy: Relink

Indsamling af Gold Badge-billetter

For at få Gold Dalia Badges i Granblue Fantasy: Relink skal du bruge Gold Badge-billetter i online Quick Quests. Hver billet garanterer dig ét Gold Dalia Badge, men du er begrænset til at bruge tre billetter pr. quest. Hvis du har flere billetter, skal du spille yderligere Quick Quest-runder for at tjene flere badges. Det betyder, at dit første skridt er at indsamle billetterne, og derefter kan du bruge dem til at opnå badges i Quick Quest.

Her er alle måder at få Gold Badge-billetter på:

  • Optjen dem som første-klare belønninger fra forskellige Boss-quests.
  • Få én billet dagligt via Check-In Bonus i Quick Quest-menuen.
  • Gennemfør tre Quick Quests for at få en ekstra billet fra Quick Quest-menuens Play Bonus-funktion.

Farming Gold Dalia Badges

Hvis dit mål er at dyrke Gold Dalia Badges, er din bedste strategi at spille Quick Quests kontinuerligt for Gold Badge-billetter. Selvom du skal være i online-spil for at bruge billetterne til badges, kan du stadig tjene billetter ved at spille offline Quick Quests gennem Play Bonus, forudsat at din AI-fest er klar til udfordringen. Spillet skalerer dig dog ned til questens niveau, hvilket forhindrer dig i hurtigt at besejre quests med lavere sværhedsgrad, som du kunne, når du vælger dem direkte fra tælleren. Personligt finder jeg onlinespil mere effektivt, da selv spillere på lavt niveau har tendens til at præstere bedre end AI, så jeg anbefaler at fokusere på online Quick Quests til landbrug.

Husk, at Dalia-guldmærker er sjældne og svære at samle på, men ved at følge disse strategier kan du øge dine chancer for at få dem og bytte dem til værdifulde genstande hos Siero's Knickknack Shack.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Anden halvdel af ALGS 2024-sæsonen: Et dybt dyk ind i esports-fænomenet
2024-06-02

Anden halvdel af ALGS 2024-sæsonen: Et dybt dyk ind i esports-fænomenet

Nyheder