Nyheder

October 31, 2023

Overlev den intense Tarkov Halloween-begivenhed og få episke belønninger

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Escape From Tarkov er kendt for sine begivenheder i spillet, der holder spillere på tæerne gennem årene. I øjeblikket kæmper spillere med en intens Halloween-tema-begivenhed i Tarkov, der presser dem til grænserne af deres evner – og tilbyder nogle utrolige belønninger på samme tid. Det er en af ​​de mere komplekse, innovative begivenheder, vi har set i Escape From Tarkov i de seneste år, og det betyder, at en guide til Tarkov Halloween-begivenheden er af allerstørste betydning.

Overlev den intense Tarkov Halloween-begivenhed og få episke belønninger

Gå let gennem begivenheden

Hvis du vil slentre gennem begivenheden med en så minimal udfordring som muligt, så tjek vores guide nedenfor. Ligesom mange andre Tarkov-begivenheder afhænger succesen med denne næsten udelukkende af din evne som PMC. Det er alt sammen godt og vel, denne guide, der beskriver de trin, du skal følge, men det er op til dig at have de dygtige færdigheder til at se dig igennem denne mareridtsagtige begivenhed.

Zriyachiys ankomst

Det hele handler om Zriyachiy i år, og han kommer med både gaver og våben – men det ligner intet, du nogensinde har set før. Her er vores trin-for-trin guide (med nogle top-tier tips) til at overvinde Escape From Tarkov Halloween-begivenheden.

Han er venlig i starten

På hvert kort har du en chance for at finde Zriyachiy, en af ​​de nyeste chefer i Escape From Tarkov, som blev introduceret til Lighthouse sidste år. Han er venlig i starten og vil kaste tilfældigt bytte på gulvet, når du nærmer dig ham. Denne Tarkov Halloween-begivenhed starter dog, når du udnytter hans venlige tilstand til at dræbe ham uden den store udfordring.

Nedlukning

Når du har dræbt Zriyachiy, vil du bemærke, at alle uddragene bliver låst op - for dig, altså. Hver anden spiller har deres udtrækssider låst, og de kan ikke forlade kortet. Der er en enorm forhindring at overvinde for at låse dem op igen, desværre.

Stop Ritualet

Nu hvor Zriyachiy er død, har du syv minutter til at finde, forstyrre og stoppe et kultistisk ritual. Det er ikke svært at spore – det er markeret med en enorm blå stråle, der når op i den nu stormfulde himmel. Når du kommer til det rituelle sted, bliver du nødt til at kæmpe med rasende, blodtørstige kultister, der forsøger at genoplive Zriyachiy – og det vil du gerne gøre så hurtigt som muligt.

Løb.

Hvis du undlader at stoppe ritualet, vil en 'hævngerrig Zriyachiy' blive tilkaldt fra de døde, og han er næsten umulig at dræbe. Hvert lem (inklusive hoved og thorax) kan prale af 6.666 sundhed – det er næsten 40.000 HK. Han vil jage dig til enderne af kortet for at eliminere dig, og kun det mest velkoordinerede, overmandede hold vil være i stand til at eliminere ham. Hvis du kan dræbe ham, åbner uddragene sig, og du får nogle søde belønninger.

Toptips til Tarkov Halloween-begivenheden

Det er den vej, du skal følge, men her er et par vigtige tips, som du skal bruge for at få succes.

  • Green Flare-genstande virker ikke på Cultists (de kan ikke allieres med), men de vil arbejde på chefer som Glukhar, som vil hjælpe dig med at bekæmpe Cultists
  • Hvis Cultists kan fuldføre deres ritual, vil du blive ramt af forstyrrende debuffs, der får dit våben til konstant at stoppe
  • Perfotoran og XTG-12 er de eneste medicinske genstande, der fjerner Cultist-gifte, så sørg for at bære det ene eller det andet
  • Kultister er blevet afbødet til begivenheden og har nu hørbare fodtrin og kan optræde på termik
  • Hvis du spiller som en Player Scav, og Zriyachiy-ritualet er fuldført, vil du også blive jagtet af ham og hans kultister

Konklusion

Udnyt den spændende Tarkov Halloween-begivenhed, mens den varer! Følg guiden, brug tipsene, og overvind udfordringerne for at høste de søde belønninger.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Mega Incineroar: En Game-Changer eller et konkurrencedygtigt flop?
2024-04-13

Mega Incineroar: En Game-Changer eller et konkurrencedygtigt flop?

Nyheder