Nyheder

February 15, 2024

Overvindelse af sporingsproblemer: En simpel løsning til udfordringen til Marksman Rifle Conversion Kit

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Introduktion

Cryptid Bootcamp-begivenheden i Modern Warfare 3 tilbyder spændende belønninger for at gennemføre specifikke gameplay-udfordringer. Nogle fællesskabsmedlemmer har dog stødt på problemer med Marksman Rifle-konverteringssættet-udfordringen. I denne artikel vil vi udforske problemet og give en enkel løsning.

Overvindelse af sporingsproblemer: En simpel løsning til udfordringen til Marksman Rifle Conversion Kit

Cryptid Bootcamp-begivenheden

Sæson tos Cryptid Bootcamp-begivenhed introducerer forskellige udfordringer, som spillere kan fuldføre i multiplayer eller Modern Warfare Zombies. Disse udfordringer tilbyder belønninger såsom våbencamoer. Mens nogle camoer har modtaget blandede anmeldelser, er den endelige belønning for at fuldføre alle udfordringer en unik blå og neongrøn Sidewinder våben camo prydet med mytiske bæster.

Marksman Rifle Conversion Kit Challenge

En af udfordringerne i Cryptid Bootcamp-begivenheden kræver, at spillere opnår 40 operatørdrab med eftermarkedsdelen til Marksman Rifle-konvertering udstyret. Derudover skal spillere bruge Treat Identification System og Stalker Boot frynsegoder.

Sporingsproblemer

Desværre har nogle spillere rapporteret, at udfordringen ikke sporer deres fremskridt korrekt. For at løse dette problem har Sledgehammer Games anbefalet at bruge JAK Beholder Rifle Kit til TYR-pistolen. Dette konverteringssæt, der oprindeligt var tilgængeligt som den tredje ugentlige udfordring i sæson 1, kan aktiveres i Armory Unlocks, hvis spillere gik glip af det under dets første tilgængelighed.

Løsningen

Når JAK Beholder Rifle Kit er låst op, kan spillere udstyre det til at forvandle TYR-pistolen til en enkeltskudsriffel med forbedret rekylkontrol og skadesrækkevidde. Dette konverteringssæt vil gøre det muligt for spillere at gennemføre Marksman Rifle-konverteringssæt-udfordringen mere effektivt.

Konklusion

Mens Marksman Rifle-konverteringssæt-udfordringen i Cryptid Bootcamp-begivenheden har givet nogle vanskeligheder for spillere, giver brugen af ​​JAK Beholder Rifle Kit en enkel løsning. Ved at følge den anbefalede løsning kan spillere overvinde sporingsproblemerne og fuldføre udfordringen. Gå ikke glip af muligheden for at få den unikke Sidewinder våben camo og fremvise dine færdigheder i Modern Warfare 3!

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Anden halvdel af ALGS 2024-sæsonen: Et dybt dyk ind i esports-fænomenet
2024-06-02

Anden halvdel af ALGS 2024-sæsonen: Et dybt dyk ind i esports-fænomenet

Nyheder