Nyheder

January 13, 2022

PSG.LGD at se i Dota 2-væddemål

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

PSG.LGD er klar til at blive det næstbedste Dota 2-hold inden for online eSports-væddemål efter deres bedrifter på The International. Selvom scenen tidligere har været domineret af hold som Team Spirit, Team Secret og OG, vil det Kina-baserede outfit virkelig ryste tingene lidt. Som et resultat vil det også toppe listen over de bedste Dota 2-hold at satse på.

PSG.LGD at se i Dota 2-væddemål

Til at begynde med er The International den førende eSports verdensmesterskabskonkurrence for Valves multiplayer online battle arena videospil, Dota 2. Mens der er adskillige andre turneringer og konkurrencer, er The International den mest prestigefyldte turnering og tiltrækker de bedste Dota 2 eSports-hold på verdensplan. 

Når man skal beslutte, hvilket er det bedste Dota 2 eSports-hold, spiller The International en afgørende rolle. Som den mest konkurrencedygtige turnering globalt, er det normalt et fokuspunkt på eSport-væddemål websteder.

PSG.LGD er et professionelt eSports-hold, der har specialiseret sig i Dota 2. Holdet blev dannet efter en fusion mellem det originale outfit, LGD Gaming, og Paris Saint-Germain FC (PSG). Holdet blev officielt dannet i 2018 og steg hurtigt til berømmelse ved at vinde Dota Pro Circuit i sæsonen 2017/18, hvilket tjente en adgang til The International 2018. På det tidspunkt var PSG.LGD nyt i Dota2-væddemål online, så mange spillere gjorde det. ikke fokusere meget på det.

PSG.LGD Dominans hos The International

Også kendt som TI8, The International 2018 var den første store begivenhed PSG.LGD deltog i. På trods af at være en ny deltager, PSG. LGD's præstation var enestående. Holdet klarede Dota 2-kraftværket Virtus.pro i kvartfinalen og vandt 2:0, før de fortsatte til semifinalen, hvor de mødte Team Liquid. 

Mens mange spillere satte deres penge på Team Liquid, overraskede PSG.LGD mange ved at slå veteranerne 2:0. I finalen faldt PSG.LGD dog til OG i en fantastisk bo5-duel, der endte 3:2 til fordel for OG.

Ved The International 2019 (TI9) rystede PSG.LGD også Dota 2 eSports-scenen med en god præstation. Holdet slog Virtus.pro 2:0 i kvartalerne, og Vici Gaming også 2:0 i semifinalen. Men mens mange spillere satsede på PSG.LGD i finalen, tabte det kinesiske eSports-hold igen til OG med 1:2.

I 2020 blev The International aflyst, men at dømme efter PSG.LGDs form på det tidspunkt var det sandsynligt, at de stadig var blandt de bedste kandidater til titlen. 

I 2021 tabte PSG.LGD til Team Spirit i en af de bedste Dota 2 bo5-finaler, hvor PSG.LGD tabte for tredje gang i turneringen. I 3:2-thrilleren fuldførte PSG.LGD dog næsten et comeback. Det var en bemærkelsesværdig begivenhed i Dota 2 live online betting scenen, hvor bordene blev ved med at vende. Selv eSport-væddemålstipsene på det tidspunkt var meget unøjagtige.

Ud fra alle nuværende indikationer vil PSG.LGD forblive en styrke at regne med i Dota 2 eSports og dermed i Dota 2-væddemål. Selvom den ikke har vundet den mest prestigefyldte titel i Dota 2, er den på rette vej. Den nuværende liste ser lovende ud, så Dota 2-betting-entusiaster bør have PSG.LGD på deres liste over de bedste hold at satse på, ikke kun på The International, men ved alle andre begivenheder, holdet deltager i.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Remembering Chris "Zuna" Buechter: A Trailblazer in Esports
2024-05-23

Remembering Chris "Zuna" Buechter: A Trailblazer in Esports

Nyheder