Nyheder

May 12, 2022

Rainbow Six Siege Year 7 sæson 1

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Rainbow Six (R6) Siege År 7 Sæson 1 har netop budt velkommen til Dæmonsløret. Før den officielle udgivelse den 15. marts 2022 var der mange rapporter på markedet. Mens nogle lækager er kommet til frugt, har mange ikke. Alle disse tjente dog kun til at tegne billedet af, hvad der skulle komme.

Rainbow Six Siege Year 7 sæson 1

The Demon Veil, som markerede den første sæson af år 7, blev for nylig lanceret. Dette så Rainbow Six Siege-fans velkommen til en ny tilstand – Team Deathmatch, en ny sløroperatør Azami og en række nye opdateringer. Efter udgivelsen fik spillerne en chance for at prøve de seneste opdateringer gratis, med den gratis spilleuge fra 17. marts til 24. marts 2022.

Azami, den nye Rainbow Six Siege-operatør

Den seneste R6 Siege 'Demon Veil'-opdatering kom med flere nye tilføjelser. Spillere og eSport-væddemål entusiaster har taget godt imod disse ændringer, da de hjælper med at forbedre den overordnede oplevelse af spil. En af de vigtigste ændringer var introduktionen af en ny Operator kaldet Kana 'Azami' Fujiwara, den anden japanske karakter, der blev rangeret som Operator i spillet.

Azamis baghistorie

Karakterens baggrundshistorie introducerer hende som en motorcykelpolitibetjent, hvis afsætningsmuligheder for selvudfoldelse var fysisk kamp og mode. Ifølge baggrundshistorien kom hendes lidenskaber fra hendes barndom, da hun brugte dem til at undslippe de stive regler i sin husstand. Hun arbejdede hårdt og steg til rækken af sikkerhedspolitiet, en afdeling af eksperter, der beskytter VIP'erne i Japan. Hun havde dog et voldeligt væsen og slog ret ofte ud, at hun måtte forlade afdelingen. Hun endte som personlig livvagt i den private sektor. Azamis signaturlook er baseret på det japanske sikkerhedspoliti.

Azamis gadgets og våben

Azamis ladning har ikke en udpeget skytterriffel eller kampriffel, i modsætning til flere tidligere operatører. I stedet er hun bevæbnet med en 9x19VSN maskinpistol og ACS12 haglgevær som sit primære våben. Maskinpistolen har en rating på 750 RPM og 34 kugleskader. Haglgeværet rummer magasiner med 31 kugler, hvilket hjælper med at sikre, at hun ikke løber tør for kugler hurtigt. Hendes standard sekundære våben er en D50 pistol. Hun har også en pigtråd og en slaggranat som sine to eneste gadgets.

Kiba-barriererne

Azamis samlede loadout er snarere ikke imponerende for en operatør. Men hendes unikke gadgets gør en ganske stor forskel i gameplayet. Hendes unikke tilbehør, Kiba Barriers, er den første af slagsen i spillet. I modsætning til andre skjolde, der typisk blokerer for angreb fra fronten, kan Kiba-barriererne bruges til at anvende et materiale, der udvider sig og bliver til et betonlignende skudsikkert stof. Det anvendte materiale er en blanding af opløsning K-13 og forbindelse L-7. Kemikalierne er anbragt i en Kunai, skjult i hendes håndledsskede.

Kiba-barriererne kan dække huller i vægge, lofter, gulve og hvor som helst på kortet. Der er et materiale til at holde det cirkulære skjold, der beskytter spilleren fra enhver vinkel. Ifølge spildesigneren Clement Dominic kan Kiba Barriers være blandt de mest essentielle og spilskiftende gadgets for forsvarere, når de bruges mesterligt.

Azamis hovedrolle

Azami kan overtage enhver defensiv rolle. Ifølge Clement bør Azami dog holde sig tæt på ankerspillere, så hun kan beskytte dem. Hun bør også være tæt på målet om at bruge sine arkitektoniske færdigheder til at stoppe eventuelle brud, som angribere kan prøve. Samlet set vil hver spillers spillestrategier afgøre, hvordan man bedst bruger karakteren. Online eSports betting entusiaster vil drage fordel af hendes ekstra beskyttelsesevner, når de satser på den defensive side.

The New Emerald's Plain Map

Efter at have ventet på det i mere end tre år, er R6 Siege-spillere blevet belønnet med et nyt og interessant kort. Der har været adskillige kortomarbejdelser siden Fortress blev udgivet i december 2018, men ikke noget særligt nyt. Demon Veil tager spillere til et helt nyt sted, Emerald Plains of Ireland.

Kortet byder på fancy pynteting og overdådige højt til loftet inspireret af luksus country clubs. På trods af al entusiasme og angst hos spillere for at nyde det nye kort, bliver de nødt til at vente til midtsæsonen, som annonceret af udviklerne. Udviklerne hævder også, at de ikke vil lave nogen omarbejdelse af kort i Operation Demon Veil på grund af den sene udgivelse.

Spiltilstande og spilændringer

Ifølge udviklerne søger R6 Siege at udvide sin playliste. Det vil se flere nye spiltilstande introduceret, efterhånden som sæsonen skrider frem. Team Deathmatch er allerede blevet lanceret og inkluderet i den permanente playliste. Det involverer to hold, hver på fem spillere, der konkurrerer i et kapløb om at få 75 drab.

Spiltilstanden inkluderer ikke gadgets, hvilket betyder, at Azami's Kiba Barriers ikke kan bruges der. Spillere kan kun bruge grundlæggende våben og står ikke over for Abandon-straffe. Udviklerne betragter det som en god opvarmning til det nye kort. Det øger også antallet af online væddemålsmarkeder, der tilbydes af eSport betting sider. Spillere leder allerede efter esport-væddemålstips til at udnytte denne nye udgivelse.

De mange små ændringer vil uden tvivl berige den samlede spiloplevelse. Der vil også være flere forbedringer af ansigtsteknologi, som vil blive implementeret i fremtidige karakterer. Spillere kan dog allerede opleve et par forbedringer i aktion med Azami.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Mega Incineroar: En Game-Changer eller et konkurrencedygtigt flop?
2024-04-13

Mega Incineroar: En Game-Changer eller et konkurrencedygtigt flop?

Nyheder