Nyheder

February 13, 2024

Ride Undead Stalhorses og fuldfør quests i The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Introduktion

I The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom har spillerne mulighed for at ride på knoglede, udøde heste kaldet Stalhorses. Selvom det ikke er så hurtigt eller kan tilpasses som almindelige heste, kan det være en sjov oplevelse i spillet at finde og ride på en Stalhest.

Ride Undead Stalhorses og fuldfør quests i The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

At finde stalheste

For at finde en Stalhest skal spillerne tage til Sanidin Park-ruinerne ved koordinaterne -1645, -0684, 0136. Disse skeletvæsner dukker kun op om natten, så hvis det stadig er dagtimerne, kan spillerne starte et lejrbål ved at kaste brænde og flint på jorden og slå den med et metalvåben for hurtigt at fordrive tiden.

At fange en stalhest

Når månen ankommer, vil Stalheste gyde nær vestsiden af ​​ruinerne. Spillere kan snige sig op til en eller bruge deres paraglider til at flyve ned til den. I modsætning til almindelige heste behøver Stalheste ikke at blive beroliget før de rider.

Registrering af stalheste

Desværre kan spillere ikke registrere Stalhorses med staldsystemet. Når man nærmer sig en stald, vil staldmesteren reagere med frygt, og der er ingen mulighed for at registrere Stalhesten.

Hestevagtens anmodning

Der er dog stadig brug for Stalheste. En staldmand ved navn Toffa i udkantsstalden, der ligger ved koordinaterne -1445, -1251, 0034, er interesseret i at se en skelethest tæt på. Spillere kan tage en Stalhest med til Toffa for at starte missionen 'The Horse Guard's Request'. Ved at ride Stalhesten til stalden og nærme sig Toffa, vil spillerne udløse en dialogboks og modtage en belønning på 50 Rupees og et Pony Point.

Konklusion

Selvom Stalheste ikke kan holdes eller registreres som almindelige heste, giver de en unik og givende oplevelse i The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom. Spillere kan finde og ride på disse udøde væsner og endda fuldføre en søgen efter en særlig belønning. Så sadl op og begiv dig ud på et eventyr med en stalhest i dag!

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Anden halvdel af ALGS 2024-sæsonen: Et dybt dyk ind i esports-fænomenet
2024-06-02

Anden halvdel af ALGS 2024-sæsonen: Et dybt dyk ind i esports-fænomenet

Nyheder