Nyheder

October 29, 2023

Ringmaster: The New Dota Hero Revealed på TI12

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Valve har officielt annonceret ankomsten af ​​en ny Dota-helt, Ringmaster, på TI12. Selvom detaljerne er knappe i øjeblikket, forventes flere oplysninger at blive afsløret i de kommende måneder.

Ringmaster: The New Dota Hero Revealed på TI12

Ringmester - Ny helt

I en video udgivet lige før TI12 Grand Finals bekræftede Valve, at Ringmaster vil blive udgivet i begyndelsen af ​​2024. Videoen viste Axe i en uhyggelig cirkus-tema-skov, der jagtede et mekanisk cirkus-junglekryb. Dette har ført til spekulationer om, at den nye helt kan have et fældeelement. Til sidst blev Axe lokket ind i et Test Your Strength-spil og hurtigt dræbt af Ringmaster, der dukkede op fra en Iron Maiden-lignende struktur.

Rolle af den nye Dota Hero

Det salgsfremmende billede for Ringmaster har et cirkustema og håner adskillige helte, herunder Monkey King, Kunkka, Axe, Mirana og Keeper of the Light. Selvom dette ikke giver mange spor, tyder det på, at Ringmaster sandsynligvis vil være en nærkampshelt, muligvis med udvidelige mekaniske arme. I betragtning af, at den tidligere helt, Muerta, var en rækkevidde, kan Dota-fans forudse en ny nærkampshelt.

Valve har spændende planer i vente for Dota-fans i det kommende år, og kun tiden vil afsløre det fulde omfang af ændringerne.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Remembering Chris "Zuna" Buechter: A Trailblazer in Esports
2024-05-23

Remembering Chris "Zuna" Buechter: A Trailblazer in Esports

Nyheder