Nyheder

February 15, 2024

Sådan får du isolerende gniod til at lave episk gear i WoW Classic

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Introduktion

Isolerende gniod er et værdifuldt håndværksmateriale i World of Warcraft Classic Season of Discovery. Det bruges til at skabe udstyr i episk kvalitet inden for læderbearbejdning og skræddersyning. Denne guide vil give dig to metoder til at opnå isolerende gniod.

Sådan får du isolerende gniod til at lave episk gear i WoW Classic

Metode 1: Køb fra auktionshuset

En måde at erhverve isolerende gniod på er ved at købe det fra auktionshuset. Det er dog vigtigt at bemærke, at denne metode kan være ret dyr, med priser på omkring 40 guld på Crusader Strike-riget (EU). Derudover skal du også samle andre sjældne materialer såsom Hyperconductive Arcano-Filament og Faintly Glowing Leather, hvilket yderligere kan øge omkostningerne.

Metode 2: Lav det selv

En anden mulighed er at anskaffe opskriften og selv lave Isolerende Gniodine. Opskriften kan købes hos Ziri "The Wrench" Littlesprocket, som kan findes i The Clean Zone i Gnomeregan. For at nå hende skal du gå ind i Gnomeregan og flytte til venstre side fra indgangen. Gå ind i den anden passage og følg trappen, der fører nedenunder. I et stort rum fyldt med nisser finder du Ziri. Tal med hende, og hun vil sælge dig opskriften på 15 guld. Når du har opskriften, kan du lave isolerende gniod ved hjælp af et blyholdigt hætteglas og fem kasser med farvet gniodopløsning.

Konklusion

Isolerende gniod er et afgørende materiale til at lave kraftfuldt udstyr i WoW Classic Season of Discovery. Uanset om du vælger at købe det fra auktionshuset eller fremstille det selv, vil købet af Insulating Gniodine bringe dig tættere på at anskaffe de bedst-i-slot-genstande. Overvej dine muligheder og tag det valg, der passer bedst til dine behov og ressourcer.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Anden halvdel af ALGS 2024-sæsonen: Et dybt dyk ind i esports-fænomenet
2024-06-02

Anden halvdel af ALGS 2024-sæsonen: Et dybt dyk ind i esports-fænomenet

Nyheder