Nyheder

February 14, 2024

Sådan får du Jack Frost-dukker i Persona 3 Reload

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Introduktion

Persona 3 Reload indeholder korte sideopgaver kaldet Elizabeth Requests. I en af ​​disse forespørgsler beder Elizabeth, Velvet Rooms betjent, om tre Jack Frost-dukker. Denne guide viser dig, hvordan du får fat i disse dukker.

Sådan får du Jack Frost-dukker i Persona 3 Reload

At finde Jack Frost-dukkerne

For at opfylde Elizabeths anmodning kan du finde Jack Frost-dukkerne ved kranmaskinen foran arkaden i Paulownia Mall. Dukkerne vises dog kun som den fremhævede præmie på fredage, lørdage og søndage. På andre dage er Ganesha Bank belønningen.

Spil på kranmaskinen

At spille på kranmaskinen tager ingen tid og kan gøres efter skole eller om aftenen. Det tog os kun to forsøg at vinde hver dukke, og det kostede i alt ¥1200. Din oplevelse kan variere, men det er usandsynligt, at du skal bruge alle dine penge. Dette betyder, at du hurtigt kan fuldføre anmodningen og fortsætte med at maksimere dine sociale links.

Ingen begrænsning på dukker

Der lader ikke til at være en grænse for, hvor mange Jack Frost-dukker du kan tjene på en dag. Selvom der er en grænse, er den højere end de tre dukker, der kræves til denne anmodning. Derudover behøver du ikke at forlade Paulownia Mall for at fuldføre anmodningen, da indgangen til Velvet Room er placeret der.

Aflevering af dukkerne

Når du har alle tre dukker, kan du give dem til Elizabeth og modtage Twilight Fragments som belønning. Disse fragmenter er værdifulde genstande i Tartarus, da de låser op for kister og giver dig mulighed for at genoprette dit partis HP og SP.

Vigtigheden af ​​Jack Frost

Selvom du måske allerede har din egen Jack Frost, er det stadig værd at skaffe en, hvis du ikke allerede har. Jack Frost er nødvendig for at skabe King Frost på niveau 34, som derefter kan smeltes sammen i Black Frost for at låse King and I Theurgy op og opfylde en anden anmodning i fremtiden. Black Frost er en kraftfuld magisk skadeshandler med speciale i Ice and Darkness, og det kan være en fordel at have et højt socialt link med det tidligt.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Anden halvdel af ALGS 2024-sæsonen: Et dybt dyk ind i esports-fænomenet
2024-06-02

Anden halvdel af ALGS 2024-sæsonen: Et dybt dyk ind i esports-fænomenet

Nyheder