Nyheder

February 14, 2024

Sådan finder du Brigantine Ship Blueprint i kranium og knogler

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter

Introduktion

Skull and Bones er et spil fyldt med forskellige steder at udforske. Hvis du er på jagt efter Brigantine Ship Blueprint, er det vigtigt at vide, hvor du kan finde det ødelagte fyrtårn.

Sådan finder du Brigantine Ship Blueprint i kranium og knogler

Oplåsning af skibe

I Skull and Bones er ikke alle skibe umiddelbart tilgængelige. Nogle skibe, inklusive Brigantine, kan kun låses op ved at købe de nødvendige blueprint-belønninger.

Lokalisering af det ødelagte fyrtårn

Ledtråde i spillet peger dig mod det ødelagte fyrtårn som stedet for at opnå Brigantine Ship Blueprint. Der gives dog ingen specifikke anvisninger. Heldigvis er vi her for at hjælpe dig med at finde den.

Det ødelagte fyrtårn

The Ruined Lighthouse er en forpost beliggende i Østindien, mellem Nilamhavet og Cendono-strædet. Det er direkte syd for Telok Penjarah, det vigtigste pirathub i regionen.

Fortsæt med forsigtighed

Det er vigtigt at bemærke, at området omkring det ødelagte fyrtårn er fyldt med trusler og fjender på højt niveau. Hvis du er i de tidlige stadier af spillet, er det tilrådeligt at undgå denne region. Skibe i området kan blive mistænksomme over for dig, hvis du sejler for tæt på og kan angribe uden varsel.

Indhentning af Brigantine Ship Blueprint

Ved det ødelagte fyrtårn vil du støde på en korrupt DMC-officer. Hvis du har nået det krævede niveau af Cutthroat Infamy-rangen, kan du købe Brigantine Ship Blueprint fra denne NPC. Derudover sælger den korrupte DMC-officer også våbenplaner til Shalei I, Demi-canon IV og The Termites I.

Begrænsede tilbud

Bortset fra den korrupte DMC-officer, har det ødelagte fyrtårn ikke meget andet at byde på. Det fungerer dog som et hurtigt rejsepunkt, når du først har lagt til der for første gang.

Konklusion

Sammenfattende, hvis du leder efter Brigantine Ship Blueprint i Skull and Bones, så tag til det ødelagte fyrtårn i Østindien. Vær forsigtig med farerne i området, og sørg for, at du har den påkrævede Cutthroat Infamy-rangering for at købe planen fra den korrupte DMC-officer. God sejlads!

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
Om

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

The Epic Crossover: Brandon Sandersons Dragonsteel Enters the League of Legends Arena
2024-06-04

The Epic Crossover: Brandon Sandersons Dragonsteel Enters the League of Legends Arena

Nyheder