Nyheder

February 13, 2024

Sådan finder du Sengoku-æraens ror i Persona 3 Genindlæs og få en værdifuld belønning

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Introduktion

Hvis du har været opmærksom i klassen Persona 3 Reload, så er det en leg at finde en Sengoku Era Hera til Elizabeth.

Sådan finder du Sengoku-æraens ror i Persona 3 Genindlæs og få en værdifuld belønning

At finde Sengoku-æraens Helm

For dem af os, der har sovet i klassen i vigtige øjeblikke, er det dog måske på tide at give dig et lynkursus i, hvad du skal gøre, og endnu vigtigere, hvor du skal hen, for at finde et. Sengoku-æraens roret kan til tider være lidt vanskeligt. Ikke fordi det er for svært at finde – det er ret nemt at vide, hvor man skal hen, så længe man har været opmærksom. Det tager bare et stykke tid at endelig få det i hænderne.

Trin 1: Accepter anmodningen

Efter at have accepteret anmodningen fra Elizabeth i Persona 3 Reload, bør du tage til Gekkoukan High School. Når du ankommer efter skoletid, skal du gå til første sal (1F) og gå til fakultetskontoret. Denne ligger i den vestligste fløj på første sal i skolen. Her kan du tjekke fakultetskontoret og få besked om Elizabeths anmodning.

Trin 2: Besøg fakultetskontoret

Når du kommer ind på fakultetskontoret, vil du blive mødt af en cutscene med en lærer ved navn Mr. Ono. Du skal komme hver dag efter skole, indtil læreren endelig giver dig roret. Det skulle i teorien tage syv dages forsøg på endelig at få varen.

Trin 3: Vend tilbage til Elizabeth

Efter at have fået Sengoku-æraens ror, vend tilbage til Elizabeth i Velvet Room. Som belønning modtager du syv Twilight Fragments.

Konklusion

Det kan tage noget tid at finde et Sengoku-æra-hjel i Persona 3 Reload, men ved at følge disse trin vil du være i stand til at få det og modtage en værdifuld belønning fra Elizabeth.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Mega Incineroar: En Game-Changer eller et konkurrencedygtigt flop?
2024-04-13

Mega Incineroar: En Game-Changer eller et konkurrencedygtigt flop?

Nyheder