Nyheder

February 13, 2024

Sådan fusionerer du Daisoujou med Regenerate 3 i Persona 3 Reload

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

I Persona 3 Reload tildeler Elizabeth spillerne en række anmodninger, og i anmodning 72 får spillerne til opgave at fusionere en Daisoujou med færdigheden Regenerate 3. Denne anmodning er den syvende i Elizabeths fusionsserie og er relativt ligetil sammenlignet med andre. For at fuldføre denne anmodning skal spillere have de rigtige to Personas og være mindst niveau 59.

Sådan fusionerer du Daisoujou med Regenerate 3 i Persona 3 Reload

For at fusionere en Daisoujou med Regenerate 3 kan spillere enten fusionere Personas direkte eller bruge et færdighedskort. Færdighedskort til Regenerate 3 kan findes i Tartarus eller købes hos Mayoido Antiques. Det anbefales at duplikere et færdighedskort i Inari-helligdommen i Naganaki i dagtimerne, før du bruger det.

Hvis spillere vælger at fusionere Personas direkte, anbefales det at bruge en Suzaku (55) Persona. Suzaku lærer Regenerate 3 på niveau 56, så spillere nemt kan opnå færdigheden, hvis de har talt med Bebe og rangeret Temperance Social Link. Suzaku kan opnås ved at fusionere Rangda og Succubus. Hvis spillere ikke har disse præcise Personas, kan de prøve at bruge andre fra den samme Arcana på et lignende niveau.

Når spillerne har fusioneret en Daisoujou med Regenerate 3, skal de forlade fløjlsrummet og tale med Elizabeth, før de fortsætter til næste sæt anmodninger.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Anden halvdel af ALGS 2024-sæsonen: Et dybt dyk ind i esports-fænomenet
2024-06-02

Anden halvdel af ALGS 2024-sæsonen: Et dybt dyk ind i esports-fænomenet

Nyheder