Nyheder

February 14, 2024

Sådan nulstilles og genstartes i Infinite Craft: Rydning og nulstilling af spillebrættet

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Introduktion

Infinite Craft er et browserspil udviklet af Neal.Fun, der giver spillere mulighed for at skabe interessante kombinationer ved hjælp af tilfældige elementer eller objekter. Men nogle gange kan spillere blive oversvømmet med ubrugelige genstande, og i sådanne tilfælde bliver det nødvendigt at nulstille spillepladen. Denne artikel vil guide dig til, hvordan du nulstiller og genstarter i Infinite Craft.

Sådan nulstilles og genstartes i Infinite Craft: Rydning og nulstilling af spillebrættet

Rydning af bestyrelsen

En måde at nulstille spillepladen på er ved at rydde den. For at gøre dette skal du blot klikke på penselikonet i nederste højre hjørne af sandkassen. Det er vigtigt at bemærke, at der ikke er nogen advarsel, før du rydder brættet, så vær forsigtig, da alle forbundne objekter vil forsvinde. Alle eksisterende opskrifter i sidebjælken vil dog blive gemt.

Nulstilling af bestyrelsen

En anden mulighed for at nulstille spillepladen er ved at bruge Reset-knappen. Denne knap kan findes i nederste venstre hjørne af sandkassen. Når du klikker på knappen Nulstil, vises en prompt øverst i din browser, der advarer dig om, at du er ved at starte forfra. Hvis du fortsætter, vil du blive nulstillet til begyndelsen med kun basiselementerne: Vand, Ild, Vind og Jord.

Konklusion

Nu hvor du ved, hvordan du nulstiller og genstarter i Infinite Craft, kan du trygt udforske spillets enorme database af kombinationer. Uanset om du vælger at opdage nye opskrifter eller blot nyder tilfældigheden ved at kombinere genstande, tilbyder Infinite Craft uendelige muligheder. Så gå videre, nulstil brættet, hvis det er nødvendigt, og hav det sjovt med at spille!

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Mega Incineroar: En Game-Changer eller et konkurrencedygtigt flop?
2024-04-13

Mega Incineroar: En Game-Changer eller et konkurrencedygtigt flop?

Nyheder