Nyheder

February 14, 2024

Sagaen om Selen Tatsuki: Opsigelse, modstandsdygtighed og uafhængighed

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Siden slutningen af ​​december 2023 har VTuber-samfundet været betaget af den igangværende saga om Selen Tatsuki og NIJISANJI EN. Selen Tatsuki, en talentfuld streamer og medlem af NIJISANJI EN's anden bølge af VTuber-talent, steg hurtigt til popularitet med sin energiske personlighed og imponerende spillefærdigheder. Men hendes rejse tog en pludselig drejning, da NIJISANJI EN opsagde hendes kontrakt den 5. februar 2024.

Sagaen om Selen Tatsuki: Opsigelse, modstandsdygtighed og uafhængighed

Hvem er Selen Tatsuki?

Selen Tatsuki, kendt for sin kaotiske og konkurrencedygtige natur, blev en af ​​NIJISANJI ENs mest elskede streamere. Med over 800.000 YouTube-abonnenter og 130.000 Twitch-tilhængere var hun en kraft at regne med i VTuber-fællesskabet. Hendes pludselige opsigelse fik fans til at spekulere på, hvad der var sket.

Opsigelsen

NIJISANJI EN og ANYCOLOR, moderselskabet, udgav en erklæring på Twitter, der annoncerer opsigelsen af ​​Selen Tatsukis kontrakt. Virksomheden nævnte gentagne kontraktbrud, vildledende udtalelser på sociale platforme, manglende overholdelse af rettighedsbekræftelse og løbende rapporter om upassende adfærd som hovedårsagerne til deres beslutning. De nærmere detaljer i disse påstande forbliver dog vage, med kun to eksempler.

Kontroverser og modstridende påstande

Et af de nævnte eksempler var en advarsel, der blev givet til Selen i maj 2023 for at komme med vildledende udtalelser, der kunne skade virksomhedens omdømme. Det andet eksempel involverede et festligt cover af LilyPichus sidste kop kaffe, som Selen udgav som en julegave til sit samfund. NIJISANJI hævdede, at Selen fortsatte med det uautoriserede opslag af coveret, mens Selen og andre kilder, inklusive LilyPichu selv, bestridte denne påstand.

Selens hospitalsindlæggelse og påstande

Selen afslørede, at hun var indlagt på hospitalet efter musikvideoproblemerne, med henvisning til en ulykke. Men efter sin opsigelse præciserede hun, at hun faktisk var indlagt for et forsøg, sandsynligvis med henvisning til et selvmordsforsøg. Hun tilskrev dette til intern mobning og et giftigt miljø i NIJISANJI EN. Der blev også rejst bekymringer om NIJISANJI's kontrol over Selens private Twitter-konto, hvor udtalelser om hendes hospitalsindlæggelse blev fremsat uden afklaring om, at de ikke var fra streameren selv.

NIJISANJI's svar

NIJISANJI har ikke offentligt anerkendt Selen siden hendes opsigelse, bortset fra en erklæring til ANYCOLOR-aktionærer, der bemærkede, at den økonomiske virkning af hendes kontraktopsigelse ville være ubetydelig. Behandlingen af ​​Selen har dog ført til negative konsekvenser for virksomheden, herunder et fald i lagerværdien og opsigelse af samarbejdsprojekter fra andre virksomheder og enkeltpersoner.

Eftervirkningen

Selen, der nu bruger sin personlige konto DokiBird, har fået en betydelig tilhængerskare siden hendes opsigelse. Hendes YouTube-kanal har overgået 500.000 abonnenter, og hun omfavner sin nyvundne uafhængighed som en selvstændig skaber. Hun planlægger at fokusere på at skabe indhold uden virksomhedsbegrænsninger og håber at komme videre i et positivt og støttende fællesskab.

Afslutningsvis er sagaen om Selen Tatsuki og NIJISANJI EN en historie om opsigelse og modstandskraft. Selvom detaljerne i opsigelsen forbliver uklare, har Selen fundet styrke i sit fællesskab og er fast besluttet på at få succes som en selvstændig skaber. Lad os støtte hende og lære af denne erfaring og fremme en kultur af respekt og forståelse i VTuber-samfundet.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Anden halvdel af ALGS 2024-sæsonen: Et dybt dyk ind i esports-fænomenet
2024-06-02

Anden halvdel af ALGS 2024-sæsonen: Et dybt dyk ind i esports-fænomenet

Nyheder