Nyheder

February 16, 2024

Spacial Rend vs. Roar of Time: Pokémon Go Adventure-effekter sammenlignet

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uanset om du lærte om disse bevægelser fra tidligere Pokémon-spil eller blev introduceret til dem i Pokémon Go takket være deres Go Tour: Adventure Effects, Spacial Rend og Roar of Time er kraftfulde værktøjer til legendariske Pokémon. Men hvilket træk skal du vælge, hvis du får muligheden?

Spacial Rend vs. Roar of Time: Pokémon Go Adventure-effekter sammenlignet

Spacial Rend vs. Roar of Time: Pokémon Go Adventure Effects sammenlignet og forklaret

Rummelighed:

  • Pris: 5.000 Stardust og fem Palkia Candy
  • Effekt: Forvrænger plads i 10 minutter for at øge mødeområdet for vilde Pokémon.
  • Trænerkamp: 95 Power Dragon-type ladet angreb
  • Gym og raidkampe: 160 Power Dragon-type ladet angreb

Tidens brøl:

  • Pris: 5.000 Stardust og fem Dialga Candy
  • Effekt: Forvrænger tiden i seks minutter, hvilket giver spillerne mulighed for at sætte timere på pause på genstande som røgelse, daglig eventyr røgelse, Lucky Eggs og Star Pieces. Kan stables i to timer ad gangen, op til 24 timer, ved at bruge mere Stardust og Dialga Candy.
  • Trænerkamp: 150 Power Dragon-type ladet angreb
  • Gym og raidkampe: 160 Power Dragon-type ladet angreb

Mens Spacial Rend og Roar of Time er eksklusive træk, der kun er kendt af henholdsvis Palkia og Dialga, behøver du ikke begrænse dig til kun én – i det mindste når det kommer til at have en Pokémon, der kender dem.

Her er de grundlæggende forskelle mellem de to sammenlignet direkte, så du ved præcis, hvad du går ind til. Bare husk, i det mindste under Go Tour: Sinnoh, kan du næsten garantere et møde med en Origin Forme Dialga eller Origin Forme Palkia, der kender sit signaturtræk, hvis du vælger den rigtige vej til begivenhedens Special Research.

Er Spacial Rend bedre i Pokémon Go?

Spacial Rend er det træk, du bør vælge, hvis du forsøger at få mest muligt ud af mødespecifikke begivenheder eller gør noget som Shiny jagt.

Udvidet mødeområde er nyttigt i mere generelle termer, fordi det hjælper dig med at finde flere Pokémon uden at skulle arbejde så hårdt. For begivenheder som Community Day vil dette lade dig få fat i flere møder i løbet af den begrænsede tidsramme, mens du spammer Poké Balls – og det gør det også mere sandsynligt, at du vil finde en Shiny, da du vil gennemgå mere unikke møder. Det kan også give lindring for landdistriktsspillere, der kæmper for at finde møder i bestemte områder, hvor de bor.

I kamp giver Palkias drage/vand-tastning det en fordel i forhold til Dialga, når det kommer til brugbarhed i typematchups, men Spacial Rend giver mindre skade end Roar of Time. Det er en afvejning, du bliver nødt til at forholde dig til, når du laver et moveset, fordi skadenedgraderingen fra noget som Draco Meteor giver dig mulighed for at lægge mere pres på skjolde.

Er Roar of Time bedre i Pokémon Go

Roar of Time er det ultimative slibeværktøj, hvis du er god til at planlægge, hvornår du skal bruge ting som Lucky Eggs og Røgelse til at booste den XP eller Stardust, du får. Hvis du timeout tingene ordentligt, kan du forlænge dine Lucky Egg evolution-ekstravaganzaer eller Stardust grinds i to timer ad gangen, hvilket gør det nemmere end nogensinde før at gøre ting uden at bruge flere ting.

Dette er også en god chance for nemt at udvide Daily Adventure Incense, så du kan gå på jagt efter sjældne møder, som den daglige mekaniker har. Hvis det ikke er lykkedes dig at fange Galarian Articuno, Galarian Zapdos eller Galarian Moltres, kan denne Adventure Effect blive din nye bedste ven, mens du fortsætter med at spore dem.

Dialga er måske lidt mere situationsbestemt i kampe, men Roar of Time er en opgradering til ethvert bevægelsessæt, du kan tildele Dragon/Steel-typen. Den slår et hul ind i stort set alt, hvad du sætter foran den, mens du til gengæld slår.

Dom

Spacial Rend er bedre, hvis du er på jagt efter flere møder, og Roar of Time giver mere nytte, hvis du er klar til at male XP eller ønsker at drage fordel af ting som røgelse. De giver sammenlignelige fordele i kamp, ​​så din beslutning kan udelukkende baseres på Adventure Effects eller hvilken Dragon-type Legendary du foretrækker.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Anden halvdel af ALGS 2024-sæsonen: Et dybt dyk ind i esports-fænomenet
2024-06-02

Anden halvdel af ALGS 2024-sæsonen: Et dybt dyk ind i esports-fænomenet

Nyheder