Nyheder

May 5, 2022

Team Liquid - holdet at slå i Esports

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Team Liquid vil helt sikkert spænde musklerne yderligere i et forsøg på at hævde sin position som det mest succesrige eSport-hold. Siden spiren af online eSports betting har dette været et af de bedste eSports hold at satse på. Med de bedste faciliteter i klassen og en rig pulje af talenter, er der ingen tvivl om, at Team Liquid esport-dominans er kommet for at blive.

Team Liquid - holdet at slå i Esports

Hvis dette lyder som en idé som eSports-vædder, er her alt at vide om Team Liquid, og hvad man kan forvente af mestrene i 2022. Men først og fremmest en lille historie om Team Liquid.

Fra ydmyg begyndelse til herlighed

Team Liquid blev grundlagt i 2000 af den pensionerede StarCraft: Brood War pro-spiller Victor "Nazgul" Goossens, som er den nuværende CEO og medejer sammen med Steven "LiQuiD112" Arhancet og aXiomatic. Det startede som et StarCraft II: Wings of Liberty eSports-hold, men spredte hurtigt sine vinger til andre divisioner.

Fra 2020 listede Forbes Team Liquid som det tredjerigeste eSports-hold med en værdiansættelse på $310 millioner og en anslået omsætning på $28 millioner. Mens det er tredje på listen over de mest værdifulde outfits, har Team Liquid rekorden for den højeste samlede holdindtjening efter at have domineret topkonkurrencer på tværs af flere divisioner.

Spil og turneringer

En af fordelene ved, at eSports-væddere har Team Liquid på deres hvidliste, er det faktum, at det har brændere på tværs af flere divisioner og deltager i flere begivenheder. I skrivende stund kan outfittet prale af 60 pro-atleter i mesterskabet i 14 af verdens største videospil.

Hvilke spil er Team Liquid Favorites i?

Men ligesom alle andre hold dominerer Team Liquid ikke alle kampene. Når det er sagt, bør spillere, der vil tilføje det til deres favoritliste, vide, hvilke titler outfittet er bedst i.

Bettors kan aldrig gå galt med Team Liquids Dota 2-hold. Den nuværende liste samler fem af de bedste Dota 2-spillere fra hele verden og synkroniserer dem til den perfekte maskine. For dem, der er interesseret i Dota 2 online-væddemål, er det dem, der skal lægge penge på at overveje Team Liquids dominans, siden det vandt The International 2017. For så vidt angår Dota 2, ser Team Liquid på toppræmien, The International XI, men selvfølgelig , er der masser af andre begivenheder, som holdet er involveret i lige nu.

En anden arena, hvor Team Liquid er dominerende, er League of Legends. Holdet kan prale af fire LCS-titler, og selvom formen var faldet for nylig, er Team Liquid et skridt foran med hensyn til talenterhvervelse. For nylig blev LoL-sværvægteren Gabriël "Bwipo" Rau indrulleret. Belgieren bringer et væld af online kamparena-oplevelse. I forvejen er der flere LoL-turneringer, som Team Liquid deltager i, men højdepunkterne vil være under LCS Championship og i sidste ende LoL World Championship 2022.

Der er ingen tvivl om, at Valorant har en lovende funktion, da FPS-videospillet fortsætter med at klatre i graderne. Team Liquid samlede hurtigt en liste, da Valorant ramte eSports-scenen. I dag er det blandt de bedste hold at satse på, når det kommer til Valorant på eSport-scenen. Forvent, at Team Liquid tager imod sværvægterne i Valorant esports-turneringer, inklusive de længe ventede Valorant Champions 2022.

Andre spil, hvor Team Liquid har formidable lister, inkluderer Counter-Strike: Global Offensive, StarCraft, Apex legends og Fortnite.

Satser på Team Liquid? Her er tipsene

Ligesom traditionelle sportsvæddemål er der et par strategier til at øge chancerne for at vinde på esport betting sider og væddemålsbutikker.

Den vigtigste strategi er at følge holdene og de igangværende og kommende turneringer. I dette tilfælde er det afgørende at holde sig ajour med alt, hvad der foregår i Team Liquid-lejren. Det kan være de nyeste tilføjelser til lister, den nuværende form for spillere, head to head osv. Vær altid opmærksom på holdets nuværende form og ikke tidligere bedrifter. Heldigvis har Team Liquid et aktivt fællesskab, så spillere kan altid være med i de seneste begivenheder, fra resultater til overførsler.

Det er også vigtigt at vælge det spil at satse på med omhu. Mange spillere har en tendens til at falde til ethvert spil. Eksperterne råder spillere til at satse på eSports, som de er fortrolige med. De bør forstå alt om det spil, fra dets gameplay og regler til væddemålsmarkederne og odds.

Det er det, folkens, en opsummering af, hvad man kan forvente af Team Liquid som spiller. Nå, fra alle indikationer er Team Liquid et af de hold, man skal se, dog ikke i alle divisioner. Det er blandt de bedste eSport-hold i Dota 2, CS: GO, Valorant, League of Legends og Rainbow Six Siege. Men selvom Team Liquid er en tophund, er det vigtigt at tjekke ud, hvad eSport-væddemålstipsene siger om det.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Mega Incineroar: En Game-Changer eller et konkurrencedygtigt flop?
2024-04-13

Mega Incineroar: En Game-Changer eller et konkurrencedygtigt flop?

Nyheder