Nyheder

February 12, 2024

The Rise of Cypher: Frigør hidtil uset kraft i VALORANT

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

En af mine VALORANT holdkammerater havde en plan, da vi loadede op i Breeze's angriber spawn. Deres plan var enkel: hvis du ser Cypher, så roter. Og de tog ikke helt fejl.

The Rise of Cypher: Frigør hidtil uset kraft i VALORANT

Cyphers tidligere tilstand

Før Patch 7.09 var Cypher ikke et populært valg i VALORANT. Spillere vil foretrække at møde Cypher frem for en Killjoy eller Chamber i fjendens hold. Hans opsætninger kunne nemt brydes igennem med en Skye-hund eller Yoru-klon. Derudover var hans ultimative undervældende, da det kun afslørede fjender én gang.

Bufferne

Patch 7.09 ændrede dog alt. Cypher modtog buffs til sit ultimative i tidligere patches, men denne særlige patch gav ham en ny personlighed og en utrolig kraft. Han blev et væsentligt valg på de fleste kort i den nuværende rotation.

Ændringer til fælder

Patchen gjorde det sværere for fjender at opdage og ødelægge Cyphers fælder. Spejdere og kloner kan ikke længere ødelægge fælderne, og hitboxene i Skye's Trailblazer og Fade's Prowlers blev ændret for at gøre det endnu sværere at opdage dem. For at bryde fælderne skal du nu bruge skadeligt hjælpemiddel eller skyde på deres kilde.

Modspil

Den eneste rimelige modsætning til Cypher lige nu er KAY/O's NUL/point, men selv det kan undviges eller brydes. At bryde en fælde efter at have udløst den er utroligt svært og resulterer ofte i døden.

Stærkeste Agent Buff

Cyphers fælder bedøver nu hurtigere og i længere tid, hvilket gør det afgørende for fjenden at reagere hurtigt. Hvis fælden ikke er brudt, eller hvis spilleren dør efter at være blevet bedøvet, aktiverer fælden sig selv. Dette er uden tvivl den stærkeste agent buff i VALORANT.

Cyphers styrker

Med Cypher på dit hold kan du nemt låse websteder i forsvaret, administrere flanker uden at bekymre dig om rækkevidde og give værdifuld information til dit hold. Hans pick rate skød op, efter at patchen faldt, og etablerede ham blandt de fem bedste agenter.

Cyphers rolle

En dygtig Cypher kan ændre oddsene for en tilsyneladende uvindelig kamp i forsvaret. Ved angreb kan han lure og tilbyde afgørende information på måder, som ingen anden vagtpost kan. Det er dog ikke alle Cypher-spillere, der er dygtige eller tilpasningsdygtige. Nogle nægter at kontrollere flanken eller lære af deres fejl.

Konklusion

Selvom der er måder at omgå Cyphers evner på, vil en god Cypher-spiller vide præcis, hvor deres fjender er, og hvad de er i stand til.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Anden halvdel af ALGS 2024-sæsonen: Et dybt dyk ind i esports-fænomenet
2024-06-02

Anden halvdel af ALGS 2024-sæsonen: Et dybt dyk ind i esports-fænomenet

Nyheder